Один народ

Про росіян, білорусів та українців

Росія окупує чужі території. Фактично встановила військову диктатуру на Кавказі. Парламентаризм розтоптаний. Країна приватизована групою пройдисвітів у цивільному. Вільні медіа знищені. Права людини порушуються у всіх сенсах - від свободи особистого життя до свободи совісті. Морок!

Але тисячі людей виходять на вулиці, щоб обуритися занадто розкішними особняками прем'єр-міністра, який і без зареєстрованої власності має всю Росію. Прогулянка проти корупції!

Білоруську державу перетворили в колонію сусідньої країни. Історична пам'ять вигнана з підручників, рідна мова маргіналізована, парламентаризм розтоптаний, вільні медіа мовлять із Варшави, навіть власний прапор заборонений. Країна приватизована пройдисвітом. Але протестний рух стає по-справжньому масовим тільки після спроби влади запустити руку в кишеню незареєстрованих і безробітних. Марш недармоїдів!

Українські території окуповані ворогом, війна триває вже третій рік. Гинуть люди, втрачаються шанси для залучення інвестицій і реального економічного розвитку. У країни немає ні військової могутності, ні міжнародної підтримки для звільнення захоплених земель. Проти неї оголошена диверсійна та інформаційна війна. Ворогів окупанта вбивають прямо в центрі Києва. З центру столиці віщають пов'язані з ворогом телеканали, стараються сайти і радіостанції.

Але населення з завмиранням серця стежить за затримання чергового чиновника і квартирним питанням антикорупційних активістів. Антикорупційний форум!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі