Заяви Савченко - дурість чи аморальність?

Відсутність моральних орієнтирів призводить до того, що злодій і трудяга, діва і повія, кілер та захисник Батьківщини виявляються однаково моральними

"ДНР/ЛНР" не терористи, вони просто воюють проти режиму Порошенка, як ми воювали проти режиму Януковича. ІДІЛ також не терористи, хлопці просто захищають свої цінності.

Путін не агресор, він просто захищає російськомовних. Гітлер також не був агресором, він лише хотів розширити життєвий простір німецького народу. І взагалі, він проти Сталіна воював, це все виправдовує.

За те, щоб відрізняти добро від зла, кожна людина відповідає сама

Та й Сталін не людожер, він же ж просто прагнув провести індустріалізацію Радянського Союзу, а для цього потрібно було українське зерно. Та й взагалі, при Сталіні був порядок.

Мені дуже не подобається, що у соціальних мережах обговорюють дурість одного народного депутата. Не дурість треба обговорювати, а аморальність. Бути дурним неприємно, але за це немає відповідальності, адже всяке буває: погана спадковість, важке дитинство, дерев'яні іграшки, погане оточення тощо. А от за те, щоб відрізняти добро від зла, кожна людина відповідає сама.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі