Відставка Саакашвілі. Надії не справдилися

Глава Одеської облдержадміністрації Саакашвілі подав у відставку. Його опоненти скажуть, що він не виконав своїх обіцянок. І це буде правда.

Біда в тому, що навіть маючи бажання, якщо воно було, їх не можна було виконати, тому що, будучи губернатором в Одесі не можна поміняти всю країну. Можна було лише дати надію на це. І спалити свій рейтинг.

Саакашвілі сказав багато прикрих слів. І це теж було правдою. Біда в тому, що цю правду всі й так знали. І кажуть про неї не тільки політики, але й іноземні інвестори, які приїжджають в країну. Причому, іноді, не менш емоційно.

Неправда тільки в тому, що це знак дострокових виборів. Це не так. Дострокових виборів не буде, просто тому що вони не вигідні президенту, який приймає рішення про їх проведення.

Правда в тому, що це лише знак того, що подальше перебування на посаді несло в собі лише негатив. Для Саакашвілі. Воно і раніше несло, але йти у відставку до виборів у Грузії було нерозумно. Тому Саакашвілі пішов зараз. Теж не дуже вчасно, бо в світі мало хто це помітить, адже вся увага прикута до виборів у США. І поки це тільки його, Саакашвілі, особиста історія. І ще тих людей, які прийшли з ним. І всі зміни на краще, зроблені ними, дуже швидко накажуть довго жити. Буде доведено одеською митницею.

Але біда в тому, що він приходив як остання надія України. І ці надії знову не виправдалися. І це вже наша спільна історія.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі