Чотири квартири Гіві

"Русский мир" - це зневага до права як до універсальної величини, єдиною формою конструктивного соціального договору між суспільством, державою і особистістю

Ватажок банди "Сомалі" такий собі "Гіві" висловив бажання покинути територію сяючої Лугандонії, повідомляє "Лента.ру". Інформацію про підготовку Гіві до втечі з Донбасу розкрив колишній начальник так званої Служби безпеки глави невизнаного Придністров'я, полковник Валерій Гратов. За його словами, Гіві вивіз свою дівчину на територію Придністров'я, а сам зараз намагається продати чотири власні квартири в Донецьку і Макіївці.

У цій новині все прекрасне. Особливо "чотири власні квартири в Донецьку і Макіївці", якими розжився наш герой. Ви думаєте його шанувальники й оборонці не знають, що він звичайний вбивця-найманець? Знають і вітають таку форму "життєвого успіху".

Чому Росія напала на Україну? Що являє собою "русский мир"? Ось це "чотири власні квартири" у маргінала, який до того, як добровільно пролив першу краплю української крові, не мав нічого. Одвічна мрія про успішну кар'єру злодія і душогуба.

Русский мир" - це не тільки героїзація заправників і бурятських комбайнерів. Це і табірний романтизм, вихваляння етики "братків

"Русский мир" - це не тільки героїзація заправників і бурятських комбайнерів. Це і табірний романтизм, вихваляння етики "братків" і концепція "соціальної справедливості", де бідність чомусь "має право" та інші методи заперечення недоторканності приватної власності і святості людського життя. "Русский мир" - це зневага до права як до універсальної величиною, єдиною формою конструктивного соціального договору між суспільством, державою та особистістю.

Я тут не за "подивіться яке ж воно г..но" топлю. Я натякаю, що поки ми не виховаємо повагу до прав, норм моралі, етичних постулатів, поки будемо керуватися міфічним конструктом "справедливості" відірваною від права і закону, ми будемо залишатися частиною цього "русского міра", навіть якщо він буде нарочито українським.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі