Кремль виходить на пряме протистояння

Якщо хтось не зрозумів, Україну звинуватили в нападі на Росію. І це на тлі скупчення ворожих військ поблизу нашої країни, заявлених навчань "Кавказ 2016", які повинні відпрацьовувати "наступ у бік України", паралеллю з навчаннями "Кавказ-2008", з яких почалося напад на Грузію та операцією "Консерви", що стала початком Другої світової

Сказати, що це тривожна ситуація - значить нічого не сказати.

Путін за своєю роллю альфа брутального самця, просто не може зробити вигляд, що Росія жертва, "бандерівці" напали, а "ми за мир, тому стерпіли". Росіяни не зрозуміють.

Це зовсім не означає початку війни. Може бути все, що завгодно. Цілком можливо, що мова йде про наступний етап нагнітання антивоєнних настроїв в Україні і примусу нас до прямих переговорів із російськими маріонетками. Мовляв, "не втягуйте Росію у війну на Донбасі, інакше вона і правда вступить у війну".

Мета - дати зрозуміти людям патріотичним, що вони справді можуть зважитися на пряме повномасштабне вторгнення. І зміцнити в думці тих, що сумніваються, що це саме українська влада, ВСУ, олігархи нагнітають обстановку, засилають диверсантів і заважають "мирним людям спокійно жити".

Мета - показати нам ціну української незговірливості, коли небажання відмовлятися від Криму і йти на федералізацію на прохання "трудящих Донбасу" можуть коштувати нам Третьої світової. В принципі - це і означає підвищити ставки, поставивши на кон все, що є.

Росія "вирвала нам бік", але ми мертвою хваткою вчепилися їй у горло. Ми справляємося, тому РФ змушена міняти тактику і виходити з нами на пряме протистояння

Для нас це означає, що незважаючи на те, що Росія "вирвала нам бік", ми мертвою хваткою вчепилися їй у горло і не відпускаємо. Ми справляємося, тому РФ змушена міняти тактику і виходити з нами на пряме протистояння, задіявши Крим. Це вам не "допомога народу Донбасу". Це не "ми тут побудемо посередниками за братанів, щоб їх не обдурили". Це позиція очі в очі.

У ці хвилини президент України повинен звертатися до народу. Саме час. Тому що на пряму претензію і загрозу, що прозвучала в нашу сторону з вуст російського президента, повинна слідувати пряма і консолідована відповідь, як на Майдані у найстрашнішу годину - "Ми не підемо!"

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі