Чи доживе Путін до виборів?

Все котиться в тар-тарари. Путін на Валаамі. Молиться з підлеглим Гундяєвим. Грошей немає. Країна - на нервах. Ніхто не розуміє, що може статися завтра. Ось вам два сценарії розвитку подій

Звичайно, може бути і якийсь третій, мирний, але на горизонті він поки що не проглядається...

Сценарій перший.

Путін доживає до "виборів". Явку становить така незначна кількість виборців, що стає зрозуміло: влада втратила легітимність. Кремль вводить фактично НС на всій території Російської Федерації. Спецуха лютує, суди "закривають" неблагонадійних, озброївшись "законами Ярової" і штампуючи рішення тисячами. Чекісти опускають зсередини "залізну завісуу", утримуючи владу шляхом відвертого терору. Все це консервується на роки, можливо, на десятиліття. Догниває, після чого - природним чином розсипається після "смерті вождя".

Сценарій другий.

Путін не доживає до "виборів". Разом із ним "не доживають" і його тамбовсько-пітерські. Частково - втікають, частково - помирають. Демократи оголошують про "перезавантаження системи" і необхідність"перебудови - 2.0".

Федеральні канали швидко "перебудовуються", позбувшись від найбільш одіозних пропагандистів, і цілодобово "втирають" населенню про те, як важливо зберегти систему, але перезавантажити її".

Навальний, Явлінський і Касьянов ведуть приховану боротьбу за першість у Кремлі. Хтось із них (неважливо - хто) здобуває перемогу. Спецслужби переформатують, відводячи їм "не вирішальну роль у державному управлінні. Захід зі скрипом, повільно, починає змінювати антиросійську риторику, але утримати владу "демократам" не вдалося: занадто сильні відцентрові тенденції.

Починається "парад суверенітетів": відвалюється Північний Кавказ, Татарстан, Далекий Схід, у Сибіру і на Уралі заговорюють про створення нависимых республік

Починається "парад суверенітетів": відвалюється Північний Кавказ, Татарстан, Далекий Схід, у Сибіру і на Уралі заговорюють про створення власних незалежних республік. У центральній Росії і на Кубані правлять бал маргінальні настрої, що підігріваються різномастими "гиркіними - мальцевими". Піднімає голову умовний "ДНР". Росія розпадається через злидні, кров і гори трупів. В процес розпаду втручаються зовнішні сили (зі Сходу - Китай та Японія, із Заходу - альянс НАТО). Мета - мінімізувати збиток від володіння РФ ядерною зброєю.

Панове "патріоти", що марять ідеєю "великої імперії", вибачте, але вся логіка подій останніх місяців зовсім не залишає вам шансу бути затребуваними в найближчій і віддаленій історичній перспективі.

Поки якось так...

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі