Путін жадає війни. Людство стоїть за пів кроку від безодні

Пропаганда виє про остаточне вирішення "українського питання"

Глава делегації Монголії в Парламентській асамблеї ОБСЄ Дамдін Цогтбаатар на засіданні дискусійного клубу "Валдай" запропонував для уникнення великої війни замкнути світових лідерів у бункері зі спиртним. Пропозиція спірна: хто знає, як міцні напої подіють, наприклад, на Кім Чен Ина, який і тверезим ракетами кидається з відкритою душею. Нещодавно метнув ще одну, в напрямку Японського моря.

Берегова охорона Японії вважає, що це була балістична ракета. У вересні верхівка КНДР повідомила про вдале випробування гіперзвукової ракети "Хвасон-8". Звідки взялося таке щастя – не повідомляється, але можна припустити, що кремлівський Багатомах цілком міг поділитися деякими "махальними" технологіями. Ті ж китайці випробували гіперзвукову ракету ще в серпні, тож мілітаристська пісочниця наповнюється новомодними іграшками на радість гравцям, які прагнуть випробувати їх по-дорослому.

Мілітаристська пісочниця наповнюється новомодними іграшками на радість гравцям, які прагнуть випробувати їх по-дорослому

А вічно "енергійний лідер" в цей час рішуче рве останні нитки, що пов'язують Росію з цивілізацією. Офіційний розворот в бік тоталітарної диктатури намічений на початок грудня 2021 року. Саме тоді мають відбутися перестановки в федеральному уряді і адміністрації президента - акурат до ювілейного з'їзду "Единой России". На ньому і планується озвучити основні тези: в яку саме світлу сторону печери вожді потягнуть за комір вже готових до всього "глубинариев".

А поки наказано перерахувати поголів'я, щоб зрозуміти: хто і кого здатний народити, кого слід відтягнути на цвинтар, а кого - поставити під рушницю. Чи багато народу, що здатний вештатися до пеньків, чи пора зав'язувати з цією гнилою західною демократією? Нічим іншим і не пояснити дивину самої затії перепису населення в період бурхливої епідемії: адже правильніше було б перерахувати після того, як спаде хвиля захворюваності та смертності.

Бонзам необхідно знати - який реальний людський ресурс вони мають перед війною, що насувається

Логіка підказує тільки один мотив, яким керується Кремль: бонзам необхідно знати - який реальний людський ресурс вони мають перед війною, що насувається? Наприклад, тільки зараз і тільки у Воронезькій області смертність від пневмонії зросла в 100 разів! Зрозуміло, що, швидше за все, це - ковідні втрати, адже далеко не всі хворі звертаються до лікарів, та й який сенс звертатися до руїн системи охорони здоров'я? Причому, вірусняк викошує всіх підряд, включаючи молодих.

А володіти реальними цифрами людських ресурсів Путіну потрібно вже завтра. Уже войовничо віщає Ердоган, на думку якого країни-переможці у Другій світовій війні не повинні вирішувати долю всього людства. Його погляд спрямований на перспективну Африку, де вже давно пасуться путінські ПВК, захоплюючи жадані галявини і шахти.

А поки Ердоган придивляється до "чорного континенту", Росія розриває відносини з НАТО. З 1 листопада буде призупинено роботу постійного представництва РФ при НАТО в Брюсселі, а також роботу військової місії Альянсу в Москві. Про це оголосив глава МЗС РФ Сергій Лавров. Акредитація всіх співробітників НАТО в Росії відкликається, робота інформаційного бюро НАТО в Москві припиняється. Це було зроблено у відповідь на висилку з штаб-квартири НАТО восьми російських співробітників, яких визнали шпигунами. "Якщо у НАТО виникнуть якісь екстрені справи, то вони можуть звертатися з цих питань до нашого посла в Бельгії - посла, який забезпечує двосторонні відносини", - прогарчав Лавров, охолоджуючи світ до стану нової холодної війни.

Слідом за політикою дедоларизації печери можуть оголосити і відмову від євро

У МЗС також не виключили, що слідом за політикою дедоларизації печери можуть оголосити і відмову від євро. "Якщо Брюссель гіпотетично буде сповідувати схожі з американськими заходи стримування і використовувати власну валюту як інструмент тиску та контролю, то, природно, весь накопичений багаж знань і механізмів дедоларизації може бути задіяний нами і щодо єдиної європейської валюти", - застережливо підхрюкнув заступник міністра Панкін.

Це відбувається в момент обвалення одного з останніх пропутінських європейських стовпів: лікарі оголосили президента Чехії Мілоша Земана недієздатним, і парламент Чехії вже готовий розглянути питання про дострокову відставку політика. Ніяких відносин між Чехією і Росією вже немає, а саму країну ображена братва внесла в список "недружніх", так що відхід Земана з політики - прощальний помах рукою відживаючої натури.

Ну, і нехай йдуть. Хто тільки з вчорашніх сателітів не зраджував печеру-матінку! Мета Росії - рай, і вона обов'язково в нього потрапить - хоча б ракетами. Ось зараз перепише, відкашляється, віддихаєтеся під ШВЛ - і почне останню веселуху.

У бій ідуть лише скрєпні, з промитими зсередини черепами і порожніми кишенями

У бій ідуть лише скрєпні, з промитими зсередини черепами і порожніми кишенями. Ходячі зомбо-термінали, готові до прийому трофеїв. Пропаганда виє про остаточне вирішення "українського питання" через руйнування української державності. Минулого тижня Путло позначило мету зачистити до початку грудня, після чого з'їзд "единороссов" дасть відмашку на збудження путла-вояки. Ця диявольська вагітність смертю повинна, нарешті, вирішитися.

Поки газова труба завдає потужних ударів по Європі, розхитуючи енергобезпеку, мігранти проривають лінію польсько-прибалтійського фронту, а всередині зніженої бабусі копошиться дружній кримінал. До того ж, ще жива і процвітає генерація підгодованих політичних сектантів, які сповідують релігію "realpolitik", по якій неможливе можливо, треба тільки умиротворити Сатану, зробивши лише пів кроку назад. І ніхто не думає про те, що саме ці пів кроку і відокремлюють світ від всепоглинаючої безодні, до якої перелякане людство боягузливо повернулося спиною.

Оригінал і реквізити для підтримки проєкту Sotnik-TV

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі