Кремль бреше про масштаби епідемії коронавірусу

Карантин треба було вводити ще два тижні тому

Коли територія знаходиться в режимі спец-управління, а тут ще й на всю силу запущений процес спец-узурпації через "спец-голосування за спец-поправки" - епідемія коронавірусу перетворюється на суцільний головний біль для режиму і справжнє лихо для населення. Так доля стукає у двері: з повним мішком рахунків за загальні гріхи.

У Росії довго і захоплено розкрадали все і на всіх рівнях. Державні бандити вважали, що зможуть, у разі чого, лікуватися на Заході. І ось Захід закрив кордони через пандемію, і вчорашні небожителі залишилися один на один зі своїми нікчемними руїнами, - пише Олександр Сотник для "Обозреватель".

Державні бандити вважали, що зможуть, у разі чого, лікуватися на Заході. І ось Захід закрив кордони через пандемію, і вчорашні небожителі залишилися один на один зі своїми нікчемними руїнами

А вірус - ще та сволота: не розділяє за кастами, званнями і мільярдними банківськими рахунками, і готовий скосити всіх, хто його підхопив. А в зв'язку з убитою охороною здоров'я, перспектива зустріти кістляву з косою замаячила однаково як для бідної Марії Іванівни - так і для умовної "Вальки Полустаканової". І слова "чхали ми на вашу медицину" вже не здаються такими смішними.

У 1986 році вузьколобі, але самовпевнені комуністи приховали від громадян інформацію про наслідки аварії на Чорнобильській АЕС. Секретність, помножена на невігластво, дали жахливі результати: катастрофа забрала величезну кількість життів, і стала прологом до краху самої радянської імперії. Останні тижні ми спостерігаємо схожу історію: Кремль приховує інформацію про справжній масштаб захворюваннь на коронавірус.

Система, яку побудував Путін, не здатна адекватно організовувати боротьбу з пандемією

У хід йде все: і відверта брехня про "лише 93 заражених", і побрехеньки "та хто бачив цей вірус?", І, нарешті, пропагандистська байка про "гібридну війну США проти Китаю і Росії з використанням коронавірусу". Кажуть про що завгодно - тільки не про головне: система, яку побудував Путін, виявилася не готовою до викликів сучасності. Вона не здатна адекватно реагувати, групуватися і організовувати боротьбу з пандемією, яка сьогодні полягає лише в одному: тотальному карантині, який треба було вводити ще 2 тижні тому.

Ціна за цю нерозторопність може стати для росіян величезною. Скільки сьогодні заражених в Росії - не знає ніхто. Скільки вже померли - можна тільки здогадуватися. А скільки помре ще?

В одному з коментарів хтось написав не без єхидства: "Чи не здається вам певною формою справедливої ​​розплати - коли 22 квітня на дільницях під час голосування за путінські поправки до конституції будуть мати 100% шанс на зараження всі ці бюджетні вчителі-кримнашисти?" Зловтішатися не хочеться, але - чорт забирай! - щось у цьому є…

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі