Чому я проти скасування недоторканності депутатів

Під політичну тріскотню про "зняття недоторканності" Клюєви-Онищенки продовжують на законних підставах неспішно пакувати речі і їхати подалі від українського правосуддя

Я завжди виступав проти зняття депутатської недоторканності, вважаючи гасла за її скасування небезпечним популізмом.

"Небезпечним" - тому, що з нашою нікчемною правоохоронною та судовою системами занадто легко буде перетворити це на зброю політичної розправи і позбавити певних виборців представництва у вищому законодавчому органі країни.

Події останнього часу показують ще одну негативну сторону цього "лохотрону" (бо в реальності ніхто недоторканність не зніме - депутатам важливий лише показовий процес боротьби).

Так от, поки він ведеться, у дорогих обранців є прекрасний привід не ухвалювати реально важливу норму - обмежити пересування народних депутатів, за якими є звернення Генпрокурора у Верховну Раду про зняття недоторканності і притягнення до відповідальності - до розгляду питання в парламенті.

Тому під політичну тріскотню про "зняття недоторканності" Клюєви-Онищенки продовжують на абсолютно законних підставах неспішно і вальяжно пакувати речі і їхати подалі від українського правосуддя - з усім накраденим.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі