Про ворогів Росії

Головне, що зробили чекісти за 16 років у владі - це позбавили росіян мотивації. Дали по руках, розставили помилкові пріоритети, розбестили, привчивши цілу націю до безпросвітної брехні.

Левада-центр все питає росіян про ворогів. Між тим, ворог Росії він внутрішній. Він злий і ось уже майже 100 років тероризує населення країни. Це - ВЧК - НКВС - КДБ - ФСБ.

Коли Путін рвався до влади - я просив своїх друзів не голосувати за "гебешника". Вони запевняли мене, що в КДБ бувають і "порядні люди".

Говорив тоді, і зараз наполягаю: ніколи там не було порядних людей. Їх не могло там бути в принципі. Не піде порядна людина працювати в гестапо. А КДБ - крутіше за гестапо. Так, там були люди розумні, освічені, начитані, з енциклопедичними знаннями, хитрі, спритні - різні. І тупі були. І маніяки, і навіть "прогресивні соціалісти". Але жодної порядної людини в КДБ не було ніколи.

Жодна організація у світі не знищила стільки власного народу, скільки угрохала "контора" на Луб'янці. Жодна.

Росія загине під владою чекіста. Це вирішено

Росія загине під владою чекіста. Це вирішено.

У ці дні кожен росіянин зобов'язаний уважно стежити за подіями у Венесуелі. Тому що все, що відбувається сьогодні там - як під копірку, але з місцевим колоритом, скоро буде відбуватися в Росії. З поправкою на простори та історичні вподобання в плані великої крові. Нам ніби сама історія показує, до чого готуватися. Як засудженому: дивись, як стинають голову, як все це відбувається. Бачиш? Ти наступний. Готуйся...

КДБ не залишає Росії шансів. Жодного. Луб'янка розікрала все дочиста. Скоро дзенькне остання копійка в казні - і понесеться по закутках. Як скоро? - запитайте у чекістів, вони в курсі.

Головне, що вони зробили за 16 років безроздільного перебування у владі - це позбавили росіян мотивації. Геть. Дали по руках, розставили помилкові пріоритети, розбестили всіх і кожного, привчивши цілу націю до безпросвітної брехні. Скоро ця синекура закінчиться, і доведеться платити.

Обкомівський працівник не був здатний провести декомунізацію, люстрацію і відкрити архіви

Чи можна було цього уникнути? Ні, не можна. Обкомівський працівник не був здатний провести декомунізацію, люстрацію і відкрити архіви. І цим скористалася Луб'янка, підсунувши йому свого "недопалка". Тепер ця мерзота презентує книжки. За ними майбутні історики вивчатимуть першопричину розпаду колись величезної країни. І дадуть відповідь на питання "Що сталося з Росією?" - "Вона потонула. В морі брехні й крові..."

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі