Переслідуванням Каська ГПУ вкотре довела, що її очолюють клінічні ідіоти

З огляду на те, що у свідомості більшості українців Касько - позитивний персонаж, пов'язаний з боротьбою з прокурорської корупцією (в особі діамантових злодюг), слідство проти нього ніколи не викличе довіри у суспільстві

На відміну від більшості людей, які висловлюються з приводу Каська, я з ним непогано знайомий. Якщо вас цікавить моя думка, то вона така.

1. Касько далеко не лицар світла, бо його "заслуга" в тому, що Генпрокуратура завалила повернення активів втікачів Януковичів, дуже велика (хоча, ймовірно, не вирішальна).

2. При цьому, на відміну від більшості прокурорських, він не хабарник. Він значно порядніше і розумніше за переважну більшість своїх колишніх колег.

3. Його махінації з квартирами (якщо підтвердяться), безсумнівно, є шахрайством. Але таким, до якого вдаються багато, якщо не більшість, високопоставлених чиновників і депутатів. Годівницю під назвою "державне житло для держслужбовців" потрібно в принципі закривати.

4. З огляду на те, що у свідомості більшості українців Касько - позитивний персонаж, пов'язаний з боротьбою з прокурорської корупцією (в особі діамантових злодюг), слідство проти нього ніколи не викличе довіри у суспільстві. Переслідуванням Каська Генпрокуратура в черговий раз довела, що її очолюють клінічні ідіоти.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі