Путін готує для Заходу "кузькіну мать"

За нашою гіпотезою, Кремль готує для США і Заходу нову "карибську кризу"

За нашою гіпотезою, Кремль готує для США і Заходу нову "карибську кризу". Регіон Карибів тут буде ні до чого. У Кремлі вважають схему "Карибської кризи" ідеальною для отримання стратегічних поступок від Заходу. Невдача у досягненні мети пояснюється поганим менеджментом конфлікту з боку М. Хрущова. При цьому, задум Кремля матиме несподіване для Заходу ноу-хау.

Скритна доставка до німецького узбережжя ядерних боєзарядів сумарною потужністю в кілька мегатон створить для Кремля так званий "обмінний фонд" за аналогією з подіями Карибського ракетного кризи 1962 року. Варто скористатися описом "ідеї Хрущова", викладеним у книзі-дослідженні "Кузькіна мать", написаній офіцером ГРУ ГШ ЗС СРСР Віктором Суворовим (Володимиром Резуном).

США забираються з Європи і передають її в зону впливу Росії, з відповідними змінами в архітектурі ЄС і розпуском НАТО

Сучасний задум Кремля може полягати в тому ж - створити передумови для стратегічного торгу з США. Суть його, досить імовірно, зведеться до Ультиматуму. США забираються з Європи і передають її в зону впливу Росії, з відповідними змінами в архітектурі ЄС і розпуском НАТО. Ноу-хау - В бездоганному маскуванні доставки ядерних боєзарядів для "Години "Ч".

Своєрідне "гібридне застосування" ядерного боєзаряду без традиційної доставки носієм, а нетрадиційним способом, із використанням невійськової інфраструктури. Поки всю увагу НАТО і ЄС відволікають провокативними польотами російської стратегічної авіації та її перехопленням, навчальними пусками ракет-носіїв, походами ПЛАРБ до берегів США, насправді, доставка може бути здійснена непомітно.

Після цього піде ядерний ультиматум, причому не боку офіційної Росії, а від якоїсь "третьої сили", що отримала у своє розпорядження ядерну зброю і прагне "Справедливо перевлаштувати світ", вимагаючи відходу США з Європи. За логікою Кремля, Європа капітулює негайно і навіть вимагатиме від США забратися якнайшвидше. ЄС буде готовий підписати будь-які документи. Тому що Європа - це, перш за все, Німеччина.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі