Тимошенко тикнули носом у свіжу калюжу

Головним мотивом оприлюднення матеріалів була поведінка ЮВТ

З приводу історичної стенограми

1. Справа не в тому, чи був правий Пастор із його пропозицією готувати збройну відсіч, чи Юля з Наливаєм. А в тому, що такий варіант обговорювався нарівні з іншими і запропонований був саме першою особою держави. А значить, остаточне рішення було зваженим і розумним. Гірше було б, якби з'ясувалося, що там сиділа зграйка переляканих ховрахів і ні про що, окрім капітуляції, не думала.

2. Побічно це дає підстави вважати, що і в інших випадках очільниками України керувала не паніка, а тверезий розрахунок. І якщо щось важливе не було зроблене, то лише тому, що не було такої можливості.

3. Думаю, головним мотивом оприлюднення матеріалів була, все ж, поведінка ЮВТ. Її схильність у популістському запалі не розрізняти дійсність і власні фантазії часом набуває страхітливих розмірів. Думаю, тільки тикання носом у свіжу калюжу може дещо вгамовувати цю пристрасть.

Дописано. До речі, правою рукою Турчинова на той час був Пашинський. Той, хто знайомий із цим персонажем, знає: останнє, чим йому можна дорікнути, це відсутність духовитості.

А майбутній президент у той момент і зовсім відправився в Крим - сам-один. Отже підозрювати постмайданне керівництво України в без'яйцевості - це проектувати на нього власні комплекси.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі