Між нами, Юліє Володимирівно, є одна мацьопусінька відмінність

Коли всі тільки триндять, а хтось реально тягне воза чи щось конкретне пропонує, то в нього рано чи пізно виникне бажання відсторонити всіх і вся й узяти всі бразди в свої руки

На Погоджувальній Раді:

Юлія Тимошенко: "В "каоліції" все погано, нічого доброго не виконується, все погане здійснюється, нема внутрішньої демократії - більшість не хоче виконувати забаганки меншості. І, найстрашніше, у нас уже рік не збиралися загальні збори "каоліції"

Володимир Гройсман: "Юліє Володимирівно, зараз якраз Ваша черга бути координатором (не керівником чи управителем!!!) коаліції. Беріть на себе ці визначені коаліційною угодою зобов'язання та ініціюйте скликання зборів, а я Вам у цьому надам усю необхідну підтримку."

Юлія Тимошенко: "Я цього робити не буду, координатором працювати відмовляюся, організовувати проведення загальних зборів "каоліції" не стану, бо рішення приймаються сімома особами, владу в "каоліції" захопили марсіяни, відбувається узурпація в управлінні всіма нами."

Коли в новинах згадують про якийсь багатомільйонний розіграш лотереї в ЄС чи США, я потираю руки

Я дуже добре розумію Юлію Володимирівну. Ми з нею такі схожі: мені дуже кортить виграти джекпот у яку-небудь лотерею. Кожен раз, коли в новинах згадують про якийсь багатомільйонний розіграш лотереї в ЄС чи США, я потираю руки й уявляю, як би я гарно й благородно розпорядився тим виграшем. Щоправда, я за останні пару років не купив жодного лотерейного білета (ні в нас, ні за кордоном).

Між нами, дорога Юліє Володимирівно, є, щоправда, одна мацьопусінька відмінність: купувати чи не купувати лотерейний білет - моє приватне право. А взяти на себе чергове виконання функцій координатора коаліції - це Ваш обов'язок, визначений коаліційною угодою, яку Ви особисто підписали. А щодо узурпації, то вона переважно починається не зі злої, а з доброї волі: коли всі тільки триндять, а хтось реально тягне воза чи щось конкретне пропонує, то в нього рано чи пізно виникне бажання відсторонити всіх і вся й узяти всі бразди в свої руки. Рано чи пізно це дійсно завершиться реальною узурпацією.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі