Максим Гольдарб
Керівник ГО "Публічний аудит". Член гільдії професійних внутрішніх аудиторів України.
15.05.2015

"Публічний аудит" вимагає від Окружного адмінсуду Києва скасувати тарифи

Вчора, 14 травня, спеціаліст "Публічного аудиту" Володимир Тарчинський спільно з представниками інших громадських об'єднань домагалися скасування нових тарифів на енергоносії для населення в Окружному адмінсуді Києва.

ГО "Українське об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у м. Києві та Київській області" звернулося з позовом до Окружного адмінсуду Києва з вимогою скасувати постанову Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), яка визначила злочинні тарифи на "комуналку" для населення. За основу обґрунтування цього позову взято дослідження "Публічного аудиту", у якому доводиться абсолютна непрозорість формування нової тарифної політики Уряду.

Наступне засідання відбудеться 26 травня, де "Публічний аудит" вимагатиме залучення до судового засідання керівника дослідження Тараса Галайду, оскільки до цього під різними приводами до розгляду справи по суті Суд не доходив, а тим часом вже другий місяць поспіль українці змушені платити за незаконними тарифами.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі