Олександр Аронець
Політичний експерт. Депутат Київської обласної ради. https://www.facebook.com/oleksandr.aronets
13.05.2015

Подвійні стандарти "Самопомочі"...

Що стосується бравурних заяв спікерів "Самопомочі" про відмову від Мандату нардепа Мірошника - це ледь не зразок, як має діяти європейський політик, я переконаний - це лицемірство. Бо не підкріплене це щирістю дій, адже "Самопоміч" не відмовилась від практики подвійних стандартів. Чому?

Є такий Владислав Воскресенський - №24 у списку "Самопомочі". Фактично нардеп. Але відповідно до його особистої заяви до ЦВК , в якій він каже, що не може залишити роботу у США, тому просить відкласти розгляд постанови про надання йому мандату нардепа, він досі не нардеп, а його місце в Раді пустує! Вже понад 6 місяців!!! Це в час війни, це коли Раді часто бракує й одного голосу для прийняття тих нечисленних законів, які вводять реформи...

Друзі, скажіть мені, що це не подвійні стандарти?

І ще скажіть: якщо Соболєв заявляв, що їздити у дорогі відпустки під час війни - аморально, то чому мандат не здав "шеф", якому і брав квитки Мірошник? Адже "шеф", з яким Мірошник узгоджував поїздку на Мальдіви, - це голова Комітету Ради з питань інформатизації та зв'язку, нардеп від "Самопомочі", почесний президент компанії DataGroup Олександр Данченко. Чому один склав мандат, а інший - ні?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі