Олігархи - це найбільше ЗЛО для України Юрій Кармазін в ефірі 112 Україна

- Пане Юрію, скажіть, будь ласка, Ви теж бачите ці дивні речі, які відбуваються в Києві? Зараз це називається війна або боротьба олігархів.


- Партія захисників Вітчизни, до якої я належу, завжди говорили одне і сьогодні говоримо тим людям, які сидять в Парламенті, що є Конституція, дотримуйтесь її. І користуючись нагодою, тим людям, що зараз в парламенті, хочу сказати: "Шановні, такого брутального порушення Конституції, яке зараз відбувається, ще не було ні за жодного Президента, за жодного Прем'єра, за жодного скликання Верховної Ради України".
Давайте з маленьких прикладів почнемо. Хочу нагадати всім і кожному про вимоги статті 7 Закону України "Про основи національної безпеки України", якою до загроз національним інтересам і національній безпеці відноситься зрощення влади та бізнесу..
Ми відділили? Ні. Тобто, не можна було призначати Турчинову, а потім Порошенку, перше - людину з потрійним громадянством, що є грубим порушенням Конституції, друге – людину зв'язану з бізнесом, третє – порушивши всі антикорупційні закони.
Сьогодні померла велика людина Ли Куан Ю, який підняв і зробив країну з нічого, який підняв її в 15-ку найсучасніших країн.
Треба дотримуватися Конституції.

Далі, я погоджуюсь з тим, що сьогодні розслідування ситуацій дійсно підігрує агресору.
Хіба приємно комусь буде, що я у Януковича вимагав притягнути до кримінальної відповідальності Прем'єра Азарова за те, що не виконуються рішення Європейського Суду з прав людини.
Так сьогодні, Янукович разом з Азаровим просто ангели, порівняно з тим, що сьогодні робить Уряд Яценюка. Зауважу, що я не захищаю, а порівнюю.

Рада Європи підготувала зведену статистику. Виявляється виплати у здійснені за 2014 рік лише 5 українцям, які виграли суд. Ви можете собі це уявити? Це я маленький приклад навожу.
Недотримання Конституції, прийняття законів на неіснуючій базі і т. д. Зараз, всі хто голосували за Бюджет, прямо порушили Конституцію. Тому, Коломойський має бути усунений з посади. Справедливість має бути поновлена. Ніхто не має права возити тут БТРи, брати під контроль державні підприємства.
Але чому Генеральна прокуратура України не розглянула заяву Коломойського про хабар в 110 млн. доларів? Чому справа не порушена? Ось для чого було призначати на посади олігархів на посаду Глави Адміністрації? При Януковичі скільки було заступників Глави Адміністрації? Два?! А тепер скільки? Це ми так скорочуємося?!

Далі, щодо виплат заробітної плати і пенсій. Я хотів би нагадати, що в тому ж Дніпропетровську є Південмаш, на якому 7 місяців не виплачується заробітна платня, там відключили електроенергію, газ. Аналогічно було з заводом імені Малишева, 6 місяців не виплачували заробітну плату. Така ж сама ситуація зараз по шахтарям.
Тепер по пенсії. Хто це такий у нас успішний? Арсеній Яценюк?! Коли його ж керівник Державної фінансової інспекції України звинувачує в тому, що цей Уряд розкрав 7 млрд. грн. Немає і не зареєстровано постанови про порушення кримінальної справи. Пенсії, заробітні плати зараз в 4 рази менші. Це досягнення? Якщо це досягнення, то я Папа Римський. Оскільки я не Папа Римський, то це не досягнення.

А може бути ситуація ще глибша тому, що Бюджет прийняли абсолютно непрофесійний. Там ще понад 200 млрд. дирка. Розумієте, що може бути. І ми восени з вами зустрінемося тут, а ви мені скажете, що я правий зараз й був раніше.

Далі, заява Президента є абсолютно правильна. Він є Верховним головнокомандувачем, про це треба згадувати і самому Президенту. Статтею 106 Конституції України передбачено, що в разі загрози необхідно вводити надзвичайний стан. Абсолютно правильний посил всім главам адміністрацій. Ви маєте сприяти створенню батальйонів територіальної оборони та інших загонів, це ваш обов'язок, але після того як ви їх створили, сприяйте їх діяльності, але вони мають підпорядковуватися виключно військовій вертикалі. А ірги, що я їм плачу заробітну плату, а вони будуть робити те, що я скажу, таке не має проходити.
Сьогодні Віталій Купрій говорив про те, що незаконно передали справу, не підслідність і все інше. Я хотів би зреагувати. По-перше, це право Генпрокурора, чи особи, яка користується цим правом, передати справу з відома підслідності з одного органу в інший. Це він відповідає виключно перед законом, совістю і тими органами, які його призначили. В даному випадку перед Верховною Радою . Бо у нас парламентсько-президентська республіка. Коли говорять, що Президент дав доручення Генеральному прокурору - це виглядає смішно. Так не роблять в цивілізованому світі. А у нас так роблять. Хотів би наголосити, зараз вступає в силу Закон "Про прокуратуру. Там багато дурниць написано. Функціонувати вони не зможуть, не зможуть вони так працювати. Вони далі продовжують грабувати. Змінилися один, другий, а нічого не змінюється, все так далі і продовжується. Тому, я заявляю, що Генпрокуратура мала б бути посилена в таких ситуаціях. Не було б тоді взагалі ситуації з Укрнафтою. Просто не існувала би. Бо Генпрокуратура в порядку загального нагляду мала б подати позов і вилучити все належне майно.

Далі, ще одна новина, щодо гибелі Віктора Януковича молодшого. Ви знаєте, я особисто ніколи не вітався з жодним з родини Януковича. Покійного Віктора Януковича я неодноразово бачив у Верховній Раді. Знаєте, він був абсолютно нешкідливий порівняно з членами цього алчного сімейства. І використовувати дану ситуацію як це роблять СМІ, в тому числі і російські, це цинічно. Ми співчуваємо. В цьому сімействі є два страшних чоловіки, кривавий Янукович, не менш кривавий його син, який призначав всіх керівників МВС і т. д., керував всім і всіма. Так Господь розпорядився, що саме пішов той, хто не мав жодної кримінальної справи. Чому не реагують росіяни, вони не хочуть показувати, що всі члени родини Януковича не приймали громадянство, а тут виявляється, що прийняли, навіть з іншим прізвищем. Тобто, їм треба показувати свою неправдивість. Це б спрацювало проти Кремля. Тому, краще їм цю подію не помічати. У них очевидно є вказівка ігнорувати це повідомлення. Хоча, по великому рахунку Янукович був депутатом 2-х скликань, і це звання за ним залишається.


https://www.youtube.com/watch?v=J46H2ychoBw

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі