Кому вигідне безвладдя в деяких регіонах України?

Після виборів до Верховної Ради, формування коаліції та нового складу Кабміну минуло більше двох місяців. Чому досі в багатьох регіонах України не призначені керівники адміністрацій, СБУ, УМВС?

У Запорізькій прифронтовій області немає керівника адміністрації, який відповідає за економічний стан та координує силовий блок. При цьому, з власних джерел з Донбасу до мене надійшла інформація, що наступною областю України, яку Путін хоче захопити, є саме Запорізька. І це зрозуміло чому. Складається враження, що влада тільки й чекає на створення Запорізької народної республіки.

Така ж ситуація в Тернопільській, Чернівецькій та Хмельницькій областях. Ні ОДА, ні СБУ, ні УМВС не займається своїми обов'язками. Кому вигідне безвладдя в державі і хто з цього виграє? Відповідь очевидна.

Така ситуація складається з двох причин. Перша – квотний принцип призначення на посади. Як результат – Яценюк не може домовитися з Порошенком, Аваковим і Наливайченком. Я давно говорив, що квотний принцип - пагубний для держави. А звідси випливає і друга причина – претендентів на відповідні крісла визначають не за рівнем фаховості, а за розміром гаманця.

В областях, де немає керівництва, безконтрольною є економічна, політична та криміногенна ситуації. І не дивно, адже виконувачі обов'язків не несуть відповідальності за ту чи іншу ділянку роботи, а займаються особистими питаннями. Прикро, але виграє з цього одна людина і держава - Путін та Росія.

Схаменіться, вожді! Поки будемо чекати змін до Конституції, децентралізації влади, створення поліції ми просто втратимо державу.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі