Як їздить "барський" ескорт Порошенка

Веселу картину на прикінці цього тижня довелось зустрічати.

Метро Лісова. Дорога в напрямку Чернігова. Хто не знає, для уточнення скажу, що велика частка людей, які живуть за цим наппрямком, зазвичай, не чекають маршуртних автобусів, а сідають у перші зупинившіся автівки та їдуть за вказаним маршрутом.

Однак, лише не цього разу. ДАІ-ники навмисне відганяли людей з краю дороги й робили все для того, щоб звичайні водії не мали можливості зупинитись, аби їх підібрати. І поянення всьому цьому, як потім з'ясувалось, одне - за цим маршрутом мав їхати Петро Порошенко. Відтак, щоб розчистити дорогу, блазні нашої міліції радо жонглювали людьми на узбіччі, не бажаючи затримати новообраного главу держави.

То що, хіба це підходи й методи, за які стояв Майдан? - вигукнув один із чоловіків. Аналогічна думка промайнула й у мене. А коли переварював її, уже інший мимоволі пригрозив ДАІ-нику, що якщо ще хоча б хвиину подібне продовжиться, народ тут 2-й Майдан влаштує і не подивиться, Порошенко то їде чи ні.

Проте, на щастя для ДАІ-ників, ескорт пролетів, а тому сенсу далі тримати людей уже не було. Однак питання, що виникнули вході, не пішли з голови й до нині. Зокрема, чи варті ті жертви і пролита кров людей, що гинули на Майдані, таких царських чеснот для нового глави держави? Петре Олексійовичу, Ви забули на чиїх кістках і ранах росли Ваші відсотки?

Починайте робити висновки, а то завтра може бути уже пізно.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі