Чергова серія "Першого непрохідного" від Гриценка?

А з якого це дива всі так активно почали приписувати Гриценкові реальні шанси проходження до парламенту?

Он Фесенко говорив

Експерти з Демократичних ініціатив теж підтримали

Вадим Карасьов аналогічно в унісон, таке враження...

Аж цікаво стало, з чого він може складатися, той політичний рейтинг?

Дієвою партійної структури? То її не має і, по суті, й не було, якщо взяти глобальний реальний, а не паперовий, державний формат. Політичної історії? Теж сумнівно, адже Гриценко, якщо хто забув, встиг побувати і в списках нашої України, і депутатом від Батьківщини, а останнім часом судячи із власних заяв та бажання балотуватись взагалі, як "кот, который гуляет сам по себе".

Професіоналізму? Якщо дивитись п'ятничні політичні ток шоу подібне враження дійсно може скластись, однак якщо розібратись та дослухатись до думки не одного відставного генерала, Гриценко теж достатньо наламав дров в Українській армії.

Відтак залишається єдине, преславутий тренд. Безпека та її гарантія - це те, з чого складений картковий рейтинговий будиночок Гриценка. Як політика, як колишнього міністра оборони та канддата в президенти. 25 травня цього року він спрацював, але чи матиме він свою актуальність восени, дуже ВЕЛИКЕ питання. Так само як і питання чи знайдуться інвестори, готові ризикувати разом з Гриценком та грати на грані прохідного бар'єру. Адже як не крути, а різниця в бюджетах суттєва, коли ти в ролі перспективного, як говорять старі ГРУ-ники чи знову "не прохідного".

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі