На 9 травня Тимошенко з Росією планують диверсії

Громадська палата Росії хоче запропонувати Раді Європи перенести президентські вибори в Україні до стабілізації тут обстановки.

По-перше, ні в кого не викликає сумніву, що це стовідсоткове втручання у внутрішні справи нашої держави.

По-друге, бачимо перекладання ситуації з хворої голови на здорову. Росія сама її дестабілізує, організовує та здійснює конфлікти і пробує це все використати.

По-третє, є й український фактор. Ще два тижні тому я говорив: в українській владі є серйозна група, яка працює на Росію. Подивіться, хто зараз керує країною? Заступник Тимошенко по партії Турчинов має під собою всі силові функції. У руках ще одного її зама - Яценюка - формально сконцентрована вся влада. А ще вірнопідданий Юлії Володимирівни - міністр внутрішніх справ Аваков. Там ще багато осіб, які так чи інакше зав'язані на неї.

Тимошенко сьогодні виконує роль, яка в радянські часи називалася Генеральний секретар ЦК КПРС. Не маючи посади, керує країною. Єдина непідконтрольна їй силова структура - СБУ. Тому бачимо, скільки на її адресу йде випадів, як підставляють та здають їхніх людей.

Сьогодні російська влада показує своє обурення діями української. Мовляв, вони не задоволені Турчиновим, який оголосив Антитерористичну операцію. Але водночас вимагають, щоб ця влада залишилася максимально довго. Це підтверджується не лише позицією Громадської палати, а й відвертим зривом АТО з українського боку. Проводять не операцію, а розкидування окремих військових груп на знищення, бо вони виступають без підкріплення та прикриття. Крім того, їм забороняють знищувати супротивників та блокпости, де немає мирного населення. Ця імітація коштує життів українських силовиків.

От що сталося в Одесі? Затриманих під тиском людей російських диверсантів випускають на волю. І тих, хто були з автоматами. Міліціонери, яких зафіксували фотокамери, стояли із червоними пов'язками, як і росіяни. Так вони "підписалися", що є учасниками путчу. Їх ніхто навіть не відсторонив від виконання обов'язків. А Тимошенко ще й похвалила. Значить на 9 травня українське керівництво спільно з Росією планують диверсії. Це називається двома словами - державна зрада. Роблять все, щоб президентських виборів не було. Щоб вони відбулися, Тимошенко, Турчинов, Аваков і ще низка осіб мають бути ізольовані від суспільства та влади. В який спосіб - не має значення.

Однак поки що цього не відбувається. Тому йдеться про поступову здачу України Росії. Планують довести ситуацію до того, щоб почалася громадянська війна. Тому після 9 травня нарощуватимуться криваві події.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі