Рятуйте ВПК!

Ми не можемо стверджувати наскільки правдивою є інформація щодо запланованого введення російських військ 5 травня на територію України, про що раніше повідомив народний депутат Юрій Сиротюк, проте вважаємо за необхідне ще раз нагадати про ті заходи, яких слід було вже давно вжити, незалежно від поточної ситуації та короткострокових перспектив.

Однією з основних цілей агресора на території України... є потужний військово-промисловий комплекс. Його підприємства зосереджені переважно в східних та південних областях України. Харків, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Миколаїв – всі вони знаходяться в зоні особливого ризику через військове кільце, яке стискається навколо України.
У зв'язку з цим керівництво країни має вжити негайних заходів щодо підготовки, а, у разі, достовірності інформації про відкрите військове вторгнення, щодо здійснення евакуації стратегічних підприємств оборонної галузі.

В першу чергу необхідно евакуювати кадри, які Кремль всіляко намагається переманити для роботи в Росію, креслення та інші матеріали, які містять будь-яку інформацію про розробки, а також унікальне устаткування.

Заклики до здійснення відповідних заходів неодноразово лунали серед експертного середовища та окремих політиків, проте почуті вони не були.

За нашою інформацією жодних заходів для збереження ВПК в разі можливої окупації, підготовки до евакуації тощо, владою здійснено не було.

Мова йде не просто про мільярди доларів та унікальну науково-технічну базу. Мова йде про обороноздатність країни та можливість швидкого відновлення роботи "оборонки", переозброєння армії та можливість наповнити державний бюджет завдяки замовленням, які розміщуються іншими державами на цих підприємствах.

У разі подальшого ігнорування такої необхідності, це буде розцінюватися як злочинна бездіяльність та некомпетентність керівництва країни.

ініціатива "Український Щит".
Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі