О. Куліковський
Політик. Громадський діяч.Активіст ВО"СВОБОДА", Заступник Голови ГО "Всеукраїнська Люстрація"
24.04.2014
1

Нового очільника Шевченківської РДА Петра Пантелєєва До ЛЮСТРАЦІЇ!

Нового очільника Шевченківської РДА Петра Пантелєєва До ЛЮСТРАЦІЇ!

Шевченківським районом столиці керуватиме ставленик корупціонера-фальсифікатораПилипишина 19 квітня в.о. Президента Олександр Турчинов призначив головою Шевченківської райдержадміністрації у місті Києва Петра Пантелеєва.У 2006-2010 роках головою Шевченківської РДА був Віктор Пилипишин, а Пантелеєв займав при ньому посаду начальника житлово-комунального господарства району.

У 2010 році Пантелеєв став заступником Пилипишина.

У 2011-2014 роках Пантелеєв будує і далі кар'єру у сфері муніципального комунального
господарства, і зрештою стає начальником управління розвитку та реформування житлово-комунальної інфраструктури Київської міської державної адміністрації. Ймовірно, що в цей час він стає членом Партії Регіонів.
Паралельно він агітує за Віктора Пилипишина – Пантелеєв пише колонки у його газету "Кияни передусім", виступає на його підтримку на з'їзді організації "Кияни передусім".
Йому Пилипишин також дякує за свою підтримку на з'їзді та називає активістом своєї організації.

З 2006 року по листопад 2010 року Пилипишин був головою Шевченківської районної у м. Києві ради та адміністрації. http://uk.wikipedia.org/wiki/Пилипишин_Віктор_Петрович

03.04.2008 Петро Пантелєєв - начальник управління ЖКГ Шевченківського району м. Києва,

http://2000.net.ua/weekend/gorod-sobytija/konkurs/60128

http://kiev.segodnya.ua/kpower/u-chernovetskoho-hovorjat-chto-eho-shantazhirujut-hrjaznym-majdanom.html

2008 році Пантелєєв Петро Олександрович разом з Пилипишиним балотувались по одному списку на вибори у Київраду від блоку Литвина:

  1. Пилипишин Віктор Петрович - 1961 року народження, член Народної Партії, Голова Шевченківської районної у місті Києві державної адміністрації
  2. Пантелєєв Петро Олександрович

http://kiev.pravda.com.ua/kievrada2008/48358c1dcc0e9

11.02.2010 Петро Пантелєєв - заступник голови Шевченківської РДАhttp://kiev.pravda.com.ua/news/4b73e5da7ccd9/

Колонка Пантелєєва в газеті Пилипишина.

http://vp.kiev.ua/assets/kp/KIYANE_PEREDUSIM_10.pdf

08.01.2011 Петро Пантелєєв - заступник начальника Головного управління житлового господарства КМДА.

http://proosbb.info/2011/08-01/16:46/zheki-mozhut1100-lishe-detalizuvati-dogovir-z-utrimannya-budinku-vvazhae-posadovec1100-merii.html

13.05.2012 Петро Олександрович Пантелєєв – начальник управління експлуатації житлового господарства Київської міської державної адміністрації.

http://lisky.org.ua/site/news/news0201.shtml

У той же час 26.10.2012 під час виборчої компанії у ВРУ на офіційном сайті Віктора Пилипишина http://dity.peredusim.kiev.ua/ у статті "Більше чотирьох тисяч прихильників Віктора Пилипишина зібралися на з'їзд" Віктор Пилипишин дякує усім своїм прихильникам за підтримку у своєї виборчої компанії, в особистості делегатам, серед яких Петро Пантелєєв – "активіст громадського руху "Кияни передусім!", який здійснював реформу ЖКГ, коли замість ЖЕКів у районі створили комунальні підприємства. Він брав активну участь у створені Стратегічного плану розвитку Києва. Тоді щороку Шевченківський район стабільно займав перші місця по благоустрою."

"Усі вони упевнено заявляли, що Віктор Пилипишин готовий захищати район в якості народного депутата України. Йому довіряють люди, він професіонал та чесна людина, він зможе реалізувати свою програму дій. Але для цього треба зробити ще один крок – 28 жовтня прийти на виборчі дільниці та зробити свій вибір. І цей важливий крок стане першим кроком до позитивних змін для Києва, Шевченківського району, України." - йдеться у офіційном зверненні делегатів.

Фото з з'їзду на якому Петро Пантелєєв агітує на користь Віктора Пилипишина, як кандидата у ВРУ 26.10.2012:

http://peredusim.kiev.ua/news/news/2708-bilshe-chotyroh-tysjach-pryhylnykiv-viktora-pylypyshyna-zibralysja-na-zjizd.html

(Скрін статті)

http://dity.peredusim.kiev.ua/news/events/1868-bilshe-chotyroh-tysjach-pryhylnykiv-viktora-pylypyshyna-zibralysja-na-zjizd.html

Зараз Петро Пантелєєв працює начальником управління розвитку та реформування житлово-комунальної інфраструктури Київської міської державної адміністрації.

http://kievcity.gov.ua/content/294_upravlinnja-rozvytku-ta-reformuvannja-zhytlovo-komunalnoji-nfrastruktury.html

Прес-служба ГО"Всеукраїнська Люстрація"

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі