О. Куліковський
Політик. Громадський діяч.Активіст ВО"СВОБОДА", Заступник Голови ГО "Всеукраїнська Люстрація"
22.12.2013
1

Підстрелили активіста Дорожнього контролю - вимагали флешку з відеокамери Андрія Дзиндзі!!!

21 грудня 2013 близько 23-00 в районі площі Шевченка у м. Києві було скоєно напад на активіста " Дорожнього контролю" Володимира Моралова . Нападники заблокували його автомобіль , проникли в салон і перетягли Володимира на заднє сидіння. Володимир почав відстрілюватися зі свого пістолета - одна куля потрапила в бандита , друга потрапила в лобове скло.

Після цього, у активіста забрали пістолет. "Його витягли з машини, відвели на 20 метрів, приставили пістолет впритул і запитали - де точно живе Андрій, де флешка, де вся апаратура і де Гончаренко (журналіст ДК ) Він сказав: " Не знаю " і йому вистрілили в упор", - повідомив у телефонній розмові керівник прес -служби "ДК" Єгор Воробйов. Після цього, Володимиру Моралову спалили автомобіль. В даний момент активіст доставлений в БСП.

МОТИВ ЗЛОЧИНУ :

Як вже раніше повідомляв "Дорожній контроль", під час затримання Андрія Дзиндзі 5 грудня 2013 співробітниками УБОЗу , з машини був викрадений особистий ноутубк і відеокамера Андрія. Через пару днів, міліція створила аккаунт на ютубі і почала " зливати " деякі записи Дзиндзі, які, на їх думку, компрометують журналіста "ДК". У теж час, на цих записах ніякого злочину з боку Дзиндзі зафіксовано не було. Шляхом певної нарізки відеозаписів і відповідних заголовків, міліція спробувала створити образ, мовляв Дзиндзя був організатором викрадення бульдозера, який, пізніше, був використаний сторонніми особами під час атаки на Адміністрацію Президента.

Однак, суть в тому, що на відеозаписах з камери Андрій Дзиндзі зафіксовано події, які ДУЖЕ не вигідні МВС і прокуратурі, і які, природно, не публікуються. Вчора, під час судового засідання в Апеляційному суді м. Києва, Андрій Дзиндзя натякнув, що є копія всіх цих відеозаписів, в той час як міліція була впевнена , що вкрала оригінал відео, і ніяких копій Андрій зробити не встиг. Справа в тому, що наступного дня після арешту, міліція провела обшуки в квартирах де проживав Андрій Дзиндзя і намагалася відшукати все інше, але, нічого не знайшла.

(На фото з ліва: Олексій Гончарук, Андрій Дзиндзя, Володимир Моралов)

НА ФОТО - ГОНЧАРУК, ДЗИНДЗЯ, мораль:

Оскільки чіткого місця проживання у журналіста "ДК " не було, міліція не знає про всіх квартирах, де мешкав журналіст Андрій. Що ж до активіста Володимира Моралова, то він був на Евромайдане, і, на думку міліції, може знати де Андрій Дзиндзя ховає відеозапису. Крім цього, мораль постійно їздив з журналістом "ДК" Олексієм Гончаруком - який організовував автопробіги, і якого зараз активно розшукує МВС.

Цікаво ще й те, що кілька днів тому Володимира Моралова допитували в МВС і вимагали розповісти де знаходиться Олексій Гончарук і запропонували "здати" Дзиндзю - підписати проти нього свідчення. Володимир мораль заявив, що нічого про своїх колег розповідати не буде. Володимира відпустили, але, попередили , що "дуже погано не співпрацювати зі слідством ". Результат довго чекати не довелося.

ВІдео: http://www.youtube.com/watch?v=lUe7ZBV8SX4#t=55

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі