Дякую, упирі, за покращення!!! Жеби ви здохли.

Про те, шо більшість поїздів тепер зникне, вже не новина. Файна дяді і цьоці зі залізниці, запевняють шо то всьо фігня. Будемо їздити краще, швидше і новіше. Типу європейці, мля. Але ото кіка хвилин тому довідався яке то покращення реально буде. Написала знайома яка побувала в новому "Хюндаї" (те диво корейське буде курсувати між Кийовом і Львовом).

Отож, в тому "Хюндаї" в другому класі буде три крісла з кожного боку. Файно так буде ото поручні ділити коли сидітимеш по середині. І так 5 годин. Бо стіко те щастя трястиметься до Львова з Києва, чи навпаки. В столичному експресі було тіко два крісла. Їхав він в одну сторону 6,5 годинок.

Але найбільший прикол у ціні. Якшо експрес коштував сотню гривень, то оте "ху*даї" аж 307 коштуватиме!!!  (то другий клас і тут і там наведені). Але думаєте пріколи з цінами закінчилися? А фіг там! В п'ятницю і неділю до отих 307 гривень ше 10% буде додаватися.За***. Ну ви зрозуміли, я думаю.

Коли в неті була маленька перепалка з прес-серетаркою Львівської залізниці, дівчина так аргументовано пояснила підвищення ціни. Типу ми на Європу рівняємся. Там от скіко проїзд вартує. А ви, мол, чьо, на халяву їздити хочу. Коли написав їй, шо наші зарплати і рівень життя зовсім не європейський, вона чогось припинила відповідати...

Дякую вам, ***** **** **** (цензура), за таке ***** покращення. Жеби ви самі на наші зарплати отак попробували жити і їздити.

пи.си. найгірше те, шо наші люди захавають як і всі інші покращення. народ став справжнім бидлом. його пресують, дають "покращення", а він помукає і змиреться. печально. за кордоном, на який так всі рівняються і тягнуться, такого б не терпіли...

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі