Чому "Свобода" забула про Бандеру?

А ви чули шо з тестів ЗНО (розшифровується як зовнішнє незалежне оцінювання) для школярів вилучили усі питання про Бандеру та Шухевича? А ше про шістдесятників, Донцова, десталінізацію і репресії. Чули, правда? Бо в інформ-просторі та інформація зразу розлетілася. Ну і звісно, шо таку "ведмежу послугу" українським школярам зробив Діма Табачніков. Ну хто б сумнівався ше б в його "любові" до України. Натомість тепер наші школярі пізнають Щорса і паршиву номенклатуру СРСР. Але фест файно!

В тій всій ситуації найбільше дивує позиція патріотичних політсил. А саме "Свободи" зокрема. Адже її члени рвуть на собі вишиванки за Банднру. А тут от така фігня і вони мовчать, як води в рот набрали. Чи то їх не проінформували про вчинок Табачника, чи то преси вони не читають. Щонайменше дивно така тиха реакція "свободівців" на вчинок Табачника.

Адже "Свобода" має непогану підтримку людей, яким остогидло те "голубе" імперське правління. То чому б не скористатися з ситуації. Люди готові вийти на майдани і відстоювати свою країну! Але чого "Свобода" так плужить? Невже так сподобалося сидіти в теплих депутатських кріслах шо й про народ забули? Чи того не дають зробити якісь домовленості? Та скинути з посади того самого Табачника можна було б дуже просто. То чому б "Свободі" цього не зробити?! І от тільки не треба нити, шо в них важелів впливу нема! Нили про то коли були депутатами міськради і облради. Стали депутатами Верховної ради. А дій і далі нема! Самі слова-слова. Коли ж нарешті "Свобода" буде захищати українське не лише гучними словами, а й діями?!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі