Кожному депутату — лопату

Не знаю шо коїться у вашому місті зараз, а от у Львові повна катастрофа. То ше м'яко кажучи і не матюкаючись. Вулиці і тротуари залиті водою, а під нею, як бонус, прекрасний слизький лід. Де такого "щастя" нема — жижа із снігу, льоду та болота по самі котики. А найкращі вулиці-ковзанки. Особливо ті, які під кутом. Отак став на початку вулиці і з'їхав до низу по льоду не роблячи жодного кроку. Кілька хвилин прогулянок львівськими вулицями дарує промокші ноги.

Здавалось, ну всяке буває. Але от двірників, які б мали прибрати це все, посипати сіллю чи піском десь просто щезли. За сьогоднішній день мені довелося побачити аж трьох представників цієї професії. Та і то, вони більш здивовано дивилися на людей, які показували свої гімнастичні розтяжки на вулицях. Зрештою, що можуть зробити 50-60-річні двірники?

А от влада таки б могла щось зробити. Але як завжди тільки кидається пустими словами. Азаров ще колись закликав людям самим брати лопіти і махати ними. Ну, тепер то можна інтерпретувати, щоб львів'яни купляли піскосуміш і сіль, та самі посипали вулиці. Місцева влада, у нас то "свободівці", тупо падає на мороз. Їм до одного місця як зручно та комфортно люди пересуваються вулицями міста. До націоналізму то ж жодного відношення не має. Та й Бандеру сюди ніяким боком не приклеїш. Відповідно і піару не буде. Так шо краще тупо не помічати проблему. Скільки там тої зими. Весною і так все розтопиться.

Мені б особисто дуже хотілося провести таку одну файну акцію. Кожному депутату (Верховної ради, всіх областей та міст, а ше всім мерам і губернаторам) сунути в руки лопату. І поставити біля кожного з них двірника з таким файним нагаєм. Шоб контролював якість та швидкість роботи. Коли шось не так, лупасив по задниці і спині. Мо б тоді дійшло до їх черепних коробок, шо потрібно не лише триндіти, а ше й шось робити.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі