Щоб кримчани і росіяни заздрили

Політична частина Асоціації з ЄС підписана. Час братися за роботу. Бути європейцем - дуже непросто. Це щоденна наполеглива праця. На роботі, вдома, а передовсім - над собою.

Наше завдання сьогодні – згуртуватися. Поставити надзадачу: стати самодостатньою нацією.

Виготовляти якісну продукцію

Необхідно модернізувати виробництво на заводах і фабриках. Маємо навчитися виготовляти якісну продукцію для торгівлі з Європою та іншим світом, за їхніми стандартами якості.

Це не важко. У Черкасах маємо десятки прикладів, коли підприємства працюють для європейського споживача. ПАТ "Темп" виготовляє логістичну тару на замовлення концернів "Мерседес" та "Рено". Швейна фабрика працює для французів. Продукція корпорації "Богдан" йде на експорт в Австрію, Польщу, країни Балтії. "Графія-України" постачає товар в Австрію. Користуються попитом у країнах Європи металеві конструкції корпорації "Метал-інвест".

Ми можемо це робити. Треба працювати над якістю. З осені нам відкриють кордони. Мусимо використати шанс. Цим покажемо різницю між Європою і Азією. Маємо добитися, щоб кримчани і росіяни позаздрили результатам цієї праці.

Купувати українське

Маємо активніше підтримувати свого виробника – купувати українське. Усюди, де можемо, відмовитися від російських товарів. А особливо газу. Берегти енергію і з кожним днем ставати незалежним від Росії. Лише так зможемо зіскочити з російської газової голки.

Контролювати владу

Усі емоції, які вирують сьогодні, треба направити в потрібне русло. Перестати ділити портфелі. Натомість здійснювати громадський контроль за використанням бюджетних коштів, ухваленими рішеннями, проведенням тендерів тощо.

Не давати хабарі

Дружно, всією Україною, перестати давати хабарі. Будь-які: від дрібних для працівників ДАІ до великих – для депутата та чиновника.

Сьогодні, як ніколи, в України є унікальний шанс.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі