СУДДЯ ШАХОВА ВІДПРАЦЮВАЛА НА ВСІ СТО

Якщо ще хтось в Україні думає, що в судах можна знайти правду, то дуже помиляється. Судді настільки скорумповані, що вже і не приховують це, або лише роблять вигляд, що чинять правосуддя, а насправді відпрацьовують замовлення.

Так і суддя Шахова О.В., і її колегія працювали у справі про знесення храму та обителі на архиєрейському подвір'ї патріарха УАПЦ-К Мойсея. Це класичний приклад розгляду справи на "прохання". А замовники таки ж добре, мабуть, "просили", бо судді позав'язували очі, щоб не бачити явних фактів невідповідності законодавству України тих документів, на які посилалася суддя Дарницького районного суду м. Києва Цимбал, виносячи свій вирок про знесення нових, міцних будівель (детальніше... ).

У залі суду впродовж багатьох місяців було розіграно багатоактову виставу, щоб про людське око показати уявне правосуддя, і лицемірно ним прикриваючись, покрити помилку судді першої інстанції – Цимбал І.К.

Так замість правосуддя і вершаться розправи над громадянами, котрі таки шукають правди і хочуть вірити в закон. А суди в Україні – це орган, який узаконює замовлення розбагатілих за рахунок народу осіб. Тому чесному громадянинові зі скромними статками марно сподіватися вибороти законний позов.

От і в цій справі перетнулися інтереси представників церковної верхівки, державних мужів і бідної, але Божої Церкви, яка намагається служити людям.

І кожен, хто стикається з подібними судами, переконується, наскільки він безправний у своїй країні, де сильні світу цього що хочуть, те і творять.

Захочуть вони знести пам'ятку архітектури - то будь ласка, і суд їх виправдає. Забажають відібрати квартиру - суд їм у цьому допоможе. Заманеться їм відібрати бізнес - і суд також не стане на заваді. А тут уже піднялася рука на приватну власність, та ще й Першоієрарха Церкви, бо замовили. Тож і почали фабрикувати справу: і будівлі не тих розмірів, і відстані не такі, і міцність для них сумнівна, хоч є дозволи, є відповідність чинних норм, є висновки проведеної експертизи державних служб про надійність. А в засіданнях творилися свої закони, норми і будівельні експертизи і узаконювалися просто в залі суду із якихось папірців сумнівного походження, із висловів представників держадміністрації, непідкріплених ніякими цифрами і розрахунками. Говорилося ними абищо, щоб тільки заповнити цим справу.

І стало це можливо, бо маємо корупцію, яка є породженням цього світу – світу зла. Вона є в усіх країнах в тій чи іншій мірі, але в Україні набула статусу державності і майже легальності. Вона увійшла настільки у виконавчі, правоохоронні і судові органи, що законності і правди там не доб'єшся. Плати - і ти отримаєш усе "по закону", і тебе захистять, і все інше. Навіть такса є на всі послуги.

А як не платиш, то і не захистить тебе ні міліція, ні суд, ні прокурор. Тож якщо в тебе немає грошей – ти безправний. І хоч лобом стукай у ту стіну глухого нерозуміння. І лише гроші відкривають двері у світ правосуддя, і усі закони тоді працюють на тебе.

Але останнім часом кругом тільки й балачок, що ведеться нечувана досі боротьба з корупцією в цих таки правоохоронних органах і судах. Та не відчувається цього в Апеляційному суді Києва, бо явно замовним було винесене рішення у справі будівель на патріаршому подвір'ї. Цим рішенням просто було перекреслено закони України, підзаконні акти і нормативи, які діють на даний час в Україні, грубо порушилось право приватної власності, під час розгляду зроблено багато інших порушень процесуального характеру. І обійшли таки закони України, і не побоялись занести руку на дім Божий, і знехтували висновками законної експертизи, і посміялися над правдою і правами.

Отже, суддя Шахова і її колегія відпрацювали замовлення на всі сто відсотків, показавши виставу під назвою "Правосуддя по- українському", чим, правда, бездумно й безсоромно вписали ганебну сторінку як в історію своїх родів, так і в новітню історію України.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі