Думки з приводу подій 1 грудня

Чому ж мають іменно проти Корчинського порушувати справу, якщо там мало не тисяча людей займалися киданням бруківки у беркутів? Принаймні на відео о шостій годині це видно, як величезна кількість людей утікає від беркутів. В братстві явно членів значно менше) І ще одне на 2 хвилині видно як ті самі "строковики" у чорній формі також копають лежачих.  Принаймні виглядає що пан Корчинський не провокатор, він ідеолог. По самих коментарях видно що інформаційні відділи влади та МВС ведуть шалену інформаційну війну за голови людей, і багато вже перебувають у дурмані їхньої пропаганди. Акцент робиться на "це ж дітки невинні, за що їх так". Ці такі ж як і ми народ колись відрізали голову Гонгадзе, та це не страшно, вони ж виконували наказ, вони не винуваті. По ходу є якась поправка, яка дозволяє не виконувати злочинні накази, але в жодній країні вона не діє. І ще, реально ви вважаєте, що цей дід зліва - тітушка? По моєму справжній козак)

Чим дальше від тих подій 1 грудня тим більше все стає зрозуміло. Опозиція повела неготових мітингувальників під адміністрацію, коли почула що там відбуваються сутички не просто так. Вони злякалися що будівлю захоплять без них і тому кинули людей на побоїще

Варто припинити шукати руку Москви, ФСБ,міліції, Корчинського у сміливості дій україців 1 грудня:) Це приклад бойової придатності, а не вплив якихось там сил!

А по темі: ніхто не зауважив, що на євромайдані є десятки білоруських опозиціонерів, які налаштовані радикально, втікачі із Росії, і ще прийшли фанати "Динамо", "Дніпра", РУН. Крім того побачив там типових "антифашистів", "хіпстерів", "скінхедів" і цю всю молодіжну тусовку, яка переважно ворогує між собою. Звідки їм знати, що людина яка захищає ментів, не мент? Білоруси мало знають про якогось там Порошенка. І взагалі що серйозно, прислані Путіном "москалі" би себе так видавали чистою російською говіркою? Скоріше перебралися би в "українських патріотів". Вони на відео свідомо і щиро обзивають всіма можливими словами людину, яка б'є їм у спину - підлого провокатора Порошенка.

Чим далі від подій 1 грудня, тим більше виникає думок. Кажуть, що там шансів не було, що занадто багато там було силовиків. Та насправді на початку штурму їх багато не було, бо вони були розосереджені по місту. І тут виникає питання у ролі Порошенка, з ним прийшли скоріш за все не просто мітингувальники. Хто це був невідомо. Часом не ті люди які вибігали із рядів беркуту? у відео яке поширив ТСН. Тобто "борці з провокаторами" самі міліціонери і найманці Порошенка. І взагалі з чого там взявся Порошенко, де він був перед тим і після того, і зараз? Катає справи на активістів? І тут стає очевидно, що його метою було не зупинити сутички, а виграти час, поки прибудуть підкріплення беркуту з інших частин Києва. Тобто явно проглядається чийсь сценарій, і 1 грудня все пішло не за сценарієм ляльководів і один із них кинувся виправляти ситуацію.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі