Влада практикує фашизм

_______________________________________________________________________________

У нинішньому 2013 році український народ відзначатиме 80-і роковини організованого совєцкою владою геноциду українців в Україні і за її межами в СРСР. Внаслідок штучного голодомору офіційно за складеними списками в Радянській Україні загинули 4,0 мільйонів українців. Число українців, які загинули від голоду на Кубані, Північному Кавказі, в Казахстані і Далекому Сході досі не відоме,

Президент Держави українського народу і т. з. партія регіонів з метою відвернути народ від кричущих соціальних проблем в Україні, проводять антиукраїнську, українофобську політику. Вони не хочуть пам'ятати про 80-роковини геноциду, а діючий в Україні президент і досі не назвав скоєні проти українського народу злочини злочинами.

Паралельно з організацією штучного голоду в Україні і на українських етнічних землях в СРСР, на територіях проживання українців в РРФСР та інших радянських республік була заборонена українська освіта, преса, радіомовлення, а вчителі українських освітніх закладів, бібліотек, письменнки, вчені були репресовані, або переслідувалися. То були злочини проти українського народу, проти людства і їм не може бути забуття. Сучасна влада в Україні продовжує ту ж таки фашистську антиукраїнську практику - фактів чимало.

В рік, коли в Україні відзначатиметься сумна 80-а річниця геноциду українського народу, коли мають бути вшановані мільйони жертв геноциду, в країні під егідою діючої влади та з допомогою силових структур комусь знову забаглося організувати антиукраїнські зборища і називатии ці зборища "антифашистськими". Світ такого ще не бачив.

Діюча нині влада в Україні - бездарна. Очевидно також, що влада в Україні злочинна. Влада в європейських країнах неминуче несе відповідальність за свої дії, за скоєні злочини. Для викриття злочинів в демократичних країнах існує преса, опозиція. У цій ситуації не можна не звернути уваги на поведінку авторитетних людей в Україні. Адже, для українського народу важлива їхня роль і думка. Де у цей час мають бути українські президенти Леонід Кравчук, Леонід Кучма, Віктор Ющенко? Чому ми не чуємо голосу відомих національних діячів?

_______________________________________________________________________________

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі