Фестиваль "Вечір Повстанської Пісні"

Свято Героїв – це день пам'яті свідомих українців, що присвятили своє життя для нашого з вами щастя! У 1941 році Другий Великий Збір Організації Українських Націоналістів постановив відзначення 23 травня як Свята Героїв. Воно було покликане відродити в кожному українцю героїчний дух минулих поколінь.

Вставай-вставай-вставай, не час тепер на сон.

Мов рана рідний край, мов зойк оден і стон.

23 та 24 травня Фестиваль "Вечір Повстанської Пісні" традиційно запрошує на відзначення Свята Героїв з повстанською піснею Ми пропонуємо долучитися до істинної історії, до справжньої музики й до правдивого та чистого слова. ВПП проводиться у формі акустичного концерту та наукових дебатів, метою якого є нагадати молодому поколінню про героїчні сторінки історії України та популяризувати українську патріотичну пісню та історію. Ми покликані показати те, що завтра може бути забуте!

Вже звично, у Києво-Могилянській Академії на Вас чекають:

• чудові українські виконавці

• маловідомі документальні фільми про історію визвольних змагань на теренах України

• театральні постановки

• хореографічні номери

• фотовиставка

• наукова конференція, присвячена визвольному руху в Україні

23 травня Галерея мистецтв ім. Олени Замостян. Початок o 17:00 наукова конференція, присвячена визвольному руху в Україні. Запрошені:Михайло Кірсенко, Валентин Яблонський, Павло Гай-Нижник, Катерина Гладка, Благодійна ініціатива "Героїка"

виступ Фоми (Мандри)

24 травня - Галерея ПідWall. Початок 0 18:00 - Вистава "Прощай мене" за твором Марії Матіос. Актори Оксана Іванців та Іван Ясиновський - танцювальний номер на повстанську тематику - презентація фільму Стеком і шаблею(2013).Режисер В. Бондаренко - виступ Віталія Калініченка (ВЕРЕМІЙ), Євгена Їжака. список виконавців уточнюється!

До участі у заходах запрошуються всі охочі! детально: Ярина Михальонок 0508482658

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі