Сумчани зірвали конференцію про федералізацію, яку проводив Антиукраїнський Вибір Медведчука

18.03.2012 Сучани зірвали конференцію, яку проводив Антиукраїнський Вибір в. Медведчука про федералізацію України. Також були присутні депутат ВР Олег Медуниця, керівник Сумської обласної партіййної організації ВО "Батьківщина" Олександр Лисенко, голова Сумської обласної партійної організації "Фронт Змін" Микола Клочко, депутат Сумської міської ради Семен Салатенко, активісти ВО Свобода та ВО Батьківщини.

Трохи про федералізацію і, що вона принесе Україні!!!! Федералізм, державно-правна думка і система, також рух, спрямований на утворення союзних держав — федерацій, які є формою інтеграції близьких географічно, споріднених історично й культурно та зв'язаних іншими інтересами країн в одне ціле при збереженні самоуправління й державного статусу складових частин. Деякі унітарні, зокрема багатонаціональні держави намагаються через федералізм уникнути фрагментації і зберегти єдність, при чому творяться самоуправні складові державні одиниці за національними ознаками. Тепер нагадайте мені, у якої сусідньої нам держави є федеративний устрій - Московія, хоча нинішня РФ ну дуже відповідає під визначення федералізму, оскільки на території Московії живуть багато різних національностей, з якими московити не мають нічого спільного ні в культурі ні в мові ні в релігії, це ті народи, які втратили свою державну незалежність, внаслідок інтервенції московської орди з метою захоплення їхніх територій. Тепер скажіть, що спільного між Українцями і Московитами (їх справжня назва) - немає, а все те, що вони кажуть спільне, те вони вкрали у нашого народу і видали за свою культурну спадщину. Тепер, про те чим загрожує федералізм Україні. По перше: це нова стадія розвитку сепаратизму в Україні, оскільки кожна територіальна одиниця зможе приймати свої закони, встановлювати свої порядки; по друге: це все може призвести до розколу України на окремі держави, що неприпустимо : і  по третє: дасть можливість Московській орді по одинці захопити і приєднати до складу своєї ординської імперії всі частини України. Я думаю ви розумієте, що такого допустити не можна, бо вже в Криму, який наділений помилково своєю автономією, яка ніякої користі Україні не принесла, а лише клопоти. Там зараз відкрито діють промосковські українофобські сили, які ведуть активну пропаганду за федералізацію, пропагують приєднання України до Московської орди, пропагують розкол України на дві частини та ін.По суті ця їхня федералізація і зробить такий крок до розколу України, як єдиної держави, а згодом і до знищення України і приєднання її до сладу Московської орди.

Повертаємося жо сьогоднішніх подій!!! На цій конференції, яка відбувалася в Григоришина в ювилейному готелі (Григоришин - моськовській олігарх він захопив завод фрунзе). Керував тією українофобською конференцією такий собі Міхаїл, він розмовляв суто на московській мові, інших мов не розумів.

Так ось, цей Міхаїл на своєму язику намагався пояснити українцям що їх вибір - це руйнування України та перетворення ЇЇ в ханства моськовської орди. Але сталося не так, як українофобам бажалося: Сумчани запропонували цьому кремлівському агітатору купити квитка в Москву. Як зауважили присутні кохати Україну і відверто нехтувати Українську мову це всеодно що кохати дівчат, а сексом займатися з чоловіками.Представники громади міста звернулися до присутнього народного депутата України О.Медуниці з вимогою звернутися до СБУ та прокуратури:встановити особу цього Міхаіла,та порушити кримінальну справу за ознаками зрада національних інтересів та заклики про порушення конституційного ладу та цілістності України. Але звичайно СБУ наплювати на це, бо зараз це не Служба Безпеки України, а скоріше за все Служба Безпеки Антиукраїнського режиму Януковича. Я сам надсилав їм на електрону пошту листи із проханням притягнути деяких депутатів ВР від ПР до кримінальної відповідальності за такими самими злочинами, відповіді не було. Я при зустрічі з двома СБУшниками також, їм вказав на неприпустимість висловлювання деяких депутатів ВРУ, та всі мої звернення були проігноровані, якщо не тими СБУшниками, то їх керівництвом. Ось відео з акції:

Як зауважила помічник народного депутата України Ю.Левченко подібні засоби мають на меті розкол України,вона пообіцяла громадянам, що негайно звернеться до правоохоронних органів з вимогою всебічного розслідування обставин існування в Україні утворень, мета яких руйнація України як Держави .

Мабуть ті промосковські свині думали, що зможуть задурити голови Сумчанам, але не тут то було, провокатори отримали по заслугам, а їхня українофобська конференція закінчилася, так і не розпочавшись.

СЛАВА СУМСЬКИМ БАНДЕРІВЦЯМ!

ВОЛЯ УКРАЇНИ - АБО СМЕРТЬ!

УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі