Олександр Бригинець
Журналіст, громадський діяч, Позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО
31.01.2013
9

Оболонці просять перенести барельєф меморіалу Героям Дніпра

На барельєфі меморіалу Героям Дніпра встановили кондиціонер. Меморіал розміщений на фасаді будинку №30 по вул. Героїв Дніпра.

Мешканці 9-го мікрорайону Оболоні на вул. Героїв Дніпра, 30, 32-в та 34-а обурені таким станом подій та звернулися з проханням перенести барельєф на стіну будинку на вул. Героїв Дніпра, 32 Г і дали обіцянку, що доглядатимуть за меморіалом.

Вулиця Героїв Дніпра в районі за останні роки перетворилася в "проспект МАФів" та оазу безконтрольної стихійної торгівлі. Особливим блюзнірством є встановлення МАФів всупереч існуючим нормам в кількох метрах від барельєфу в пам'ять воїнів, які визволяли нашу столицю від фашистських окупантів. Але вінцем такої зневаги до героїзму наших дідів та прадідів є те, що на меморіалі встановили кондиціонер.

За словами жителів сусіднього будинку, кондиціонер, встановлений на барельєфі, постійно заливає та знищує естетичний вигляд пам'ятника та є зневагою до полеглих героїв. Ситуація, яка склалась, не дає можливості належним чином увічнити пам'ять героїв.

Я звернувся до голови КМДА О.Попова з проханням або розібратися з наболілою проблемою Оболонського району і повернути барельєф на честь пам'яті воїнів, які визволяли м. Київ від фашистських окупантів, на фасаді буд.№30 по вул. Героїв Дніпра у належний стан. Або перенести барельєф на сусідній будинок по вул. Героїв Дніпра, 32 Г, де немає кондиціонерів і МАФів, а жителі будинку готові доглядати за цим барельєфом.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі