Іван Полозенко
Народився і проживаю у м.Києві. Отримав ступінь бакалавра в Edinburgh Napier University (Великобританія) за спеціальністю "Financial Services Management". Займаюся економіко-політичним аналізом. http://www.facebook.com/pages/Український-наступ/198269880313211
29.12.2012
24

Пані Герман, чи були ви агентом КДБ із псевдонімом "Тереза"?

Як повідомляє TVi, прямому ефірі радіо "Ера FM" один із слухачів запитав Ганну Герман про її співпрацю з КДБ як негласного співробітника з агентурним псевдо "Тереза". Замість відповіді Ганна Герман пообіцяла з'ясувати особу додзвонювача і подати на нього до суду, оскільки вважає оприлюднену в ефірі інформацію бездоказовою і такою, що паплюжить її гідність.

Переконаний, що погрози А.Герман радіослухачу ні в якому разі не можна залишати без громадської реакції. Судове переслідування за "образу гідності" є одним з інструментів придушення свободи слова та встановлення диктатури. Лі Куан Ю протягом десятиліть свого перебування на посаді прем'єр-міністра Сінгапура через підконтрольні суди накладав мільйонні стягнення на представників опозиції. Людина, не маючи змоги оплатити астрономічну суму, була змушена тікати за кордон. Протистояти цьому механізму можна лише гуртом, коли питання радіослухача повторять сотні тисяч. Тому закликаю чесних журналістів на кожній прес-конференції за участю А.Герман уточнювати згадану частину її біографії. Вважаю, що справжня парламентська опозиція теж має нагадати колезі, що зараз не 37-ий і не СРСР. Ключова роль, однак належить громадянам. Пропоную українцям в коментарях приєднатися до запитання у назві блогу і підписатися.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі