Іван Полозенко
Народився і проживаю у м.Києві. Отримав ступінь бакалавра в Edinburgh Napier University (Великобританія) за спеціальністю "Financial Services Management". Займаюся економіко-політичним аналізом. http://www.facebook.com/pages/Український-наступ/198269880313211
25.12.2012
10

На підтримку переселення громадян України до Сибіру

24 грудня секретар Ростовського відділення "Російського Соціал-Консервативного Союзу" партії "Єдина Росія" Антон Брєдіхін зробив гучну заяву. На його думку, після вступу України до Митного Союзу до Сибіру необхідно переселити 7 млн. українців для встановлення "демографічної стіни проти китайського напливу". МЗС України повідомив, що не збирається надавати значення заяві "декого Брєдіхіна". Дарма. Адже використання заяв жириновських, корнілових, брєдіхіних тощо є улюбленим інструментом інформаційної політики Кремля і нерідко їх безумні ідеї трансформуються в офіційну позицію РФ.

Проблема, однак, не в заявах чи планах, а у стратегії. Корінне населення Росії невпинно скорочується. Наплив мігрантів наростає. Уже сьогодні понад 20% населення РФ – мусульмани. У Москві слов'яни разом складають 48%. Керівництво РФ не має бажання встановлювати візовий режим із Середньою Азією і Закавказзям, адже це призведе до виходу цих регіонів з російської імперської орбіти. Не має бажання стимулювати народжуваність у корінного населення, адже саме воно здебільшого є носієм опозиційних настроїв. Логіка Путіна – це логіка менеджера великої корпорації. Йому необхідно розмити частку мажоритарного акціонера – росіян, додавши туди через еміграцію або територіальну експансію якомога більше інших. Тоді, використовуючи ментальні відмінності між народами і нездатність домовлятися, він увіковічить своє панування.

Україна і Білорусь є критично важливими для Росії з демографічної точки зору. Маючи в сумі 55 млн. слов'янського православного населення, вони можуть, в разі приєднання до РФ, на декілька десятиліть відтягнути її перетворення на ісламську країну. Але чи потрібно нам, українцям, рятувати російський "Титанік" ціною власної загибелі? Переконаний, що ні. Зберігши власну державність, Київ зможе взяти на себе роль лідера православного світу, коли Москва з об'єктивних причин його остаточно втратить.

Втім, залишати братній народ зовсім без підтримки не варто.  Якщо не 7, то півтора мільйона можемо виділити. Йдеться про найбільш палких прихильників Митного Союзу - 1,4  млн. членів ПР та 111 тис. членів КПУ. Переконаний, що українська промисловість навіть забезпечить переселенців товарняками, а в головному вагоні поставлять золотий унітаз – спеціально для Лідера.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі