Завтра у Одесі прокремлівскі сили проведуть марш по зміні конституційного ладу в Україні.

У Одесі за "Свободу" проголосували 5 % мешканців міста. Це не дає спокою про кремлівським силам. Бояться, що на наступних виборах до місцевих рад "бандерівці" отримають значну підтримку одеситів.Україно фоби бояться, що в Одесі зросте кількість прихильників української національної ідеї. Особливо серед молоді.

Тому прихильники "руського міра" та "стяжателі руських земель" (Хоч яких руських?.Русь- це Україна) планують завтра організувати в приморському місті " антифашистський марш".

У соціальній мережі з'явилася інформація, що організатори "антифашистського маршу" "проплатили"  групу бойовиків, котрі під виглядом представників чи прихильників націоналістичних організацій влаштують бійку та інші провокації з вимогою зміни конституційного ладу в Україні.

У прес-службі обласної організації "Свобода" стверджують наступне:

"В Одесі антидержавні організації (так вони себе позиціонують ) збираються провести антиукраїнську акцію. Організатори анонсують захід  як "протидія росту націоналістичних настроїв в місті".  А насправді виконують політичне замовлення, ціль якого полягає в дестабілізації ситуації і розпалювання міжнаціонального протистояння у місті".

Як ви думаєте, російські канали покажуть, як нібито "бандерівці" марширують по місту (можливо із смолоскипами) та влаштовують бійки  із "порядними громадянами " та організовують безпорядки на вулицях?

Згадаймо нещодавні події у Львові, організовані "руським міром" та розтиражовані прокремлівськими телеканалами. Наш північний сусід, виходить, не дрімає.

Що візьме гору цього разу: "заєдінщики" чи національні інтереси?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

206

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі