Для Оксани Макар, яка пройшла все...

Чи часто у вас виникає думка допомогти комусь чужому? В Миколаєві  ледь животіє Оксана Макар,  яку ґвалтували душили і палили. В коментарях всі розумні: "лінчувати виродків"  "розстріляти",  "піти на мітинг". Всі думають про розправу, а не про те, де одинока  мати шукає тисячі  на лікування…

Так, нам шкода дівчину, серце рветься , а скільки підуть до банку  і віднесуть свої гроші? Впевнена – десята, якщо не двадцята доля тих, хто розпинається в коментарях. Така вже наша українська сутність – жаліти на словах.

8-річна  Рейчел Белвіс  із Сієтлу двічі відрощувала і відрізала волосся, щоб з них зробили перуки дітям хворим на рак… А 9 місяців тому, почувши, що у світі щоденно помирає 4500 людей від нестачі питної води, завела сторінку  в інтернеті.  Вона просила рідних та знайомих не вітати її з 9-м днем народження, а пожертвувати їх нещасним, які п'ют воду з калюж, боліт і заражаються інфекціями. Вона мріяла про 300 доларів.  Звістка про її вчинок сколихнула весь світ. На сьогоднішній день  тисячі людей пожертвували  майже $ 1 300 000. На ці гроші можна провести воду в африканські села і врятувати 60 000 людей.

Але Рейчел про це так і не дізналася. Вона загинула в автокатастрофі через півтора місяці  після свого заклику.

Маленька дівчинка врятувала життя купі людей, а  хіба ми не зможемо   врятувати одне?  Оксані Макар всього 18 років. Вона бореться. Давайте нарешті вже щось робити.

Номер поповнення карти Приватбанку: 6762 4620 5746 3702 (мама Суровицька Тетяна Романівна).

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі