Банкова блокує акцію опозиції в День Незалежності


Янукович панічно боїться людей, що збираються більше трьох і говорять про політику. Владу лякає будь-який прояв громадянськлї позиції. Для них День Незалежності не свято, а календарна дата. Банкова дала команду заблокувати захід опозиції 24 серпня.

Нам стало відомо, що 24-го серпня влада повністю перекриє усі магістралі в центрі міста. Загонами "Беркуту" будуть заблоковані Хрещатик, Б.Хмельницького, Володимирська, Михайлівська, Інститутська, Банкова і т.д. На самому Хрещатику вже розгорнули сотні торгівельних наметів на будь-який смак. Встановлено сцену чергового "Майдансу". Одне встановлення цієї сцени могло б покрити не один святковий парад.

Недивлячись на здалегідь подані нами заявки на святкову ходу та мітинг, вони швидкоруч придумали проведення своїх заходів на Софійській і на Михайлівській площах. Звичайно, собі дозволили, опозиції ні. Ще є надія на здоровий глузд, але... Все робиться для того, щоб не дати можливості опозиційним силам відсвяткувати День Незалежності, пройти ходою по центру міста і провести мітинг. Це свідома провокація Адміністрації Януковича. Можливо вони вирішили спровокувати конфлікт, щоб потім звинуватити нас у збуреннях.

Всі районні адміністрації отримали вказівку вивести людей на святкування заходів, що проводимите влада. Робітникам різних підприємств повідомили, що на заходах опозиції СБУ і МВС будуть проводити фото та відеофіксацію і якщо там когось побачать звільнення і переслідування гарантоване.

Тобто, людей знову брутально залякують. Це дикунство. У мене складається враження, що ми живемо у якомусь страшному сні, в якомусь кошмарі... Але ж ми в центрі Європи, нині 21-ше століття. У цивілізованому світі таке уявити неможливо.

Зрозуміло, Янукович страшенно переляканий, що збереться велика кількість людей: вільних, незалежних, сміливих, патріотичних. Які будуть говорити про Україну, про свободу і демократію, про повалення кримінально-олігархічного режиму.

Ці люди об,єднані спільною метою - визволення України з тенет бандитсько-прокурорського свавілля. Ми будемо вимагати відставки Януковича і розпуску ВР, будемо вимагати припинення політичних репресій, звільнення Тимошенко і всіх політв,язнів.

Для них це катастрофа.Вони готові кинути тисячі озброєних спецназівців, щоб не допустити будь-яких народних хвилювань. Вони готуються зупиняти нас кийками і сльозогінним газом, кидати в автозаки і "пресувати" в камерах. Боягузи. Вони не знають, що не можна зламати того, хто серцем з Україною.

Вони вирішили, що кращий вихід - дати людям "хліба і видовищ", організувати грандіозну попойку на Хрещатику, з безкоштовним концертом і продуктами за зниженою ціною. Сором. Страшно подумати якою логікою керуються ті хто став українською владою...

Я не проти "народних гулянь" і навіть Майдансів, але тільки тоді коли люди живуть достойно, заможно. Коли в країні спокій. Коли економіка процвітає, а соціальний сектор працює бездоганно. Коли в родинах панує затишок і є упевненність в завтрашньому дні. Коли люди не думають, що сьогодні їсти і що одягнути.

Кидати "кістку" людям у вигляді чергових "развлєкалок", коли країну рвуть на шматки ? Коли за переконня саджають по тюрмах і знущаються, коли безробіття набуло епідемії , коли соціально-економічний терор дійшов апогею. Коли фактично добивається медицина, знищується освітня галузь, знищується наука, знищується малий і середній бізнес. Коли пара-тройка зажирілих олігархів багатіє, а народ зубожіє.

Коли регіонали, неприховуючись, рвуть на шматки Державний Прапор, як це було у Харкові. Вони ненавидять все українське. Ненавидять нашу мову, традиції, перекручують нашу історію, паплюжать наших героїв. Може досить ?

Я цього ніколи не зозумію і не сприйму. Вважаю це черговим проявом цинізму Банкової. Їм наплювати на людей, на наше національне свято. Їм потрібно показати одне - що людям байдуже, що "всьо хорошо", "покращення" наступили...

І тоді я запитую, а що далі ? Так і будемо споживати це "лайно" ? Будемо терпіти, сидіти по домівках біля телевізорів ? Жувати бутерброд з купленою за останні гроші ковбасою, думати чим нагодувати родину завтра і мріяти про щасливе майбутнє ?

Ні, друзі, ніхто нам його не подарує, тільки ми самі. Ми самі володарі своєї долі. Ми самі повинні вирішувати якою бути Україні, ми самі повинні піклуватися про те, що залишиться після нас нащадкам. МИ - ГОСПОДАРІ В СВОЇЙ КРАЇНІ !!! Ми, а не Янукович, Фірташ, Азаров і т.д. Щоб вони не робили - дарма. Не зламають, не зупинять. В цей день ми маємо бути разом. День незалежності ми проведемо достойно. Я закликаю усіх свідомих громадян, патріотів пожертвувати кількома годинами сну у вихідний)), встати раніше, відмовитись від прогулянки між торговельними рядами ( встигнеться :)) ) і прийти на захід опозиційних сил 24-го серпня.

Друзі, це наше свято, свято українського народу. В День Незалежності наш обов,язок цю незалежність захищати. Не дати вкрасти її у нас тим, хто готовий її продати за безцінь. Давайте покажемо, що ми є, що ми єдині.

Вони нас бояться, БО ЇХНЯ СУТНІСТЬ ЗЛОДІЙСЬКА ! А злодії бояться одного - бути викритими.

Я не виступаю в ролі агітатора, я просто закликаю до громадянської свідомості, в цей День бути разом. Все інше лежить в площині особистого сприйняття кожної людини. Це право вибору.

Отже, поки незмінно. Середа, 24 серпня, 11.00, пам,ятник Шевченку. У разі винекнення змін у сценарії проведення нашого заходу, я повідомлю на своєму блозі на Кореспонденті та у ЗМІ.

Окремо повідомлю місце збору групи патріотів мережі Фейсбук.

Приєднуйся до нас, підтримай правду !

Тримайтеся ! Жодних сумнівів, ми обов,язково переможемо !   Слава Україні !!!!

P.S. Від лояльних працівників МВС отримали інфо, що знесення наметового містечка, скорше за все, відбудеться в ніч з 22-го на 23-тє серпня, щоб не псували "святкову картинку". Спішать. Не виключено, що вирок ЮВТ може бути виголошеним у вівторок. Швидко проведуть дебати і підуть "по беспределу", це в їхньому стилі...Це моє припущення, але від них можна очікувати всього...

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі