Запитання до "Свободи"

Член політради партії ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко сьогодні, 24 лютого, заявив, що метою так званого "расистського скандалу" є дискредитація "Свободи".

За його словами, режим Януковича намагається дискредитувати опозицію та розколоти Комітет опору диктатурі.

"Саме тому влада застосовує найпідступніші методи інформаційної війни, спрямовані на дискредитацію та розкол об'єднаних сил опозиції, та брутально звинувачує представників опозиції в надуманих гріхах: від перевищення службових повноважень чи псування іміджу України за кордоном до расизму включно", - заявляє Мірошниченко.

В той же час, відповідальний за зв'язки з громадськості у київській організації Олександр Аронець, викладає на своїй сторінці у Facebook демотиватор, де в один ряд ставляться Колесніченко, Табачник та Кіпіані. І з підписом... знову про Гайтану.

Хочеться сказати одне - якщо "Свобода" хоче як партія мати нормальні стосунки зі ЗМІ і хоче мати згадку і таку, щоб була позитивною, то треба будувати стосунки з журналістами, а не тролити їх.

Тролити за те, що вони не згодні з позицією партії? Нагадує це мені щось.

"Якщо так звані "журіки" будуть поливати нашу партію лайном за першої ліпшої нагоди - то ми не хочемо мати з такими "журіками" жодних стосунків!" - написав Аронець на своїй сторінці у FB у відповідь блогеру Миколі Малусі.

Скажіть, Кіпіані вас і правда поливає "лайном" при першій можливій нагоді?

Той, хто не з вами, той проти вас?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі