Євроінтеграції - ні ? Або який Янукович така і "йолка"...

Сьогодні саміт Україна-ЄС, що перетвориться на чисту формальність. А тим часом, на Майдані височіє конусоподібне створіння, яке повинно грати роль головної Новорічної ялинки. Одним словом - "йолка"!

Отже, сьогодні саміт Україна - ЄС. Безперечно, він перетовориться на формальність. Не потрібно бути пророком, щоб зрозуміти - про європейські перспективи України, найближчим часом можна забути. Це аксіома. Гадати на "кофейній гущі", перливаючи з "пустого в порожнє" можна безкінечно, але об,єктивна реальність доводить одне: Янукович зневажає європейські цінності, прагнучи до побудови тоталітарної держави. Ось це і є "сєрмяжная правда жизні".

Будь-які розмови, мудрих АПешних експертів та політологів про активний діалог влади з міжнародними інституціями, про реальні зрушення України на шляху до ЄС - це суцільна маячня. Просто потрібно сказати це раз і назавжди. Це подвійні стандарти і відверта брехня. У Януковича один шлях, одне бажання -бути поряд з іншими кланово- авторитарними режимами: Путіним, Назарбаєвим, Лукашенком та іншими азітськими СНД. І в ЄС це прекрасно розуміють. Можливо вони реагують вже занадто дипломатично, але...

Висновок один: до тих пір поки не будуть звільнені Тимошенко, Луценко та інші політв,язні, до тих пір поки не буде припинено соцально-економічний геноцид українського народу, допоки українська влада не буде цілковито декриміналізована ніяких європейських переспектив у України не буде. Крапка.

Простіше кажучи, на чолі з Януковичем Україна буде залишатися країною третьго світу, на кшталт Бурунді. Оскільки саме по собі, Янукович та європейська перспектива - поняття не сумісні. Апріорі. Янукович - диктатор, за своєю сутністю. Він прагне бути "паханом". Тому жити за правилами європейських демократичних цінностей і свобод для нього не припустимо.

З огляду на це потрібно зрозуміти: всі ті хто сьогодні прагне жити в цивілізованному світі, бути в єдиній родині європейських країн, виступаючи за Європу, повинні об,єднатися і проти. Проти Януковича і його хунти. Адже не можна проголошуючи прагнення до європейський стандартів, замовчувати свавілля і безлад, що відбувається в Україні. За таких обставин - подвійні стандарти, але не щирість.

Тому не варто, по-одному, "стріляти по горобцях", це не спрацює. Все що потрібно - це наше єднання. Я переконаний, що дуже скоро нам це вдасться.

P.S. Сьогодні День Святого Миколая )). Тому згадав про Новорічні свята.

Так от, коли дивлюся на те "чудо" яке встановили на Майдані, замість традиційної української ялинки приходить на думку вислів "умом россию не понять". Хочеться перефразувати на "умом "донецких" не понять". Одразу поправлюся. Коли згадую "донецьких" маю на увазі представників кримінального клану, а не мешканців регіону, до яких ставлюся з величезною повагою.

Одним словом, навіть у таких речах прослідковується їхня "креативність". Ой-йо-йой... Який президент - така і "йолка", який Янукович - така і євроінтеграція.

І останнє, спробую стати провидцем )). Як не фантастично це звучить сьогодні, але я твердо переконаний, що наступний Новий рік ми будемо зустрічати без Януковича.

З нормальною, традиційною українською ялинкою. Особисто я таке бажання загадав )). Ну, а ми поборемось !

Зі святом вас друзі ))) ! Нехай Святий Миколай привітає усіх наших діток і щедро подарує їм радість життя, добра, любові та безмежного Божого благословення )) !

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі