Фемен-шоу

Знайшла фото-звіт останньої акції Яценюка у Києві. Ну, коли він зібрав мільйон підписів проти Януковича. І як цю акцію зірвали дівчата з "Фемен".

Поки переглядала фото, знову виникло питання: "Нахіба взагалі існує така організація, як "Фемен"?" Вони дійсно намагаються привернути увагу суспільства до проблем сьогодення? Своїми цицьками? Так всі нормальні люди будуть звертати увагу на їхні неприкриті груди. Чоловікам радісно, бо на халявку можна подивляться на цицьки. Та і жінкам є про що поговорити. Типу...ой-йой-йой, які безсоромні...

Тому проблеми, про які кричать представниці "Фемен" (до речі актуальні і дійсно болючі), ніким і не сприймаються. Проходять повз вуха. Ну як можна серйозно думати по страшну статистику сексуального рабства, коли голосуючі тикають свої молочні залози під ніс кожному... Та ну, смішно!

Спочатку поведінка дівчат мені здавалася, як спроба продемонструвати своє тіло, на якому пізніше можна буде непогано заробити. Там... в кіно візьмуть, будуть великі гонорари платити. Або вони отримують задоволення від того, що їх будуть розглядати.

Можливо, і перше, можливо, і друге. Але тепер все більше думаю про те, що акції "Фемен" - звичайні акції на замовлення. От хочеться привернути увагу до якоїсь події. А вона... ну... ніяка. Покликали "Фемен", заплатили, подія набрала рейтинг.

Чи, навпаки, зірвати подію. Хтось хотів свою акцію провести. Гроші чималі вклав. Аж тут конкуренти найняли "Фемен". А ті раді старатися цицьки по різні боки тицяти. А люди й переговорюються: "У цієї маленькі, а у цієї великі..."

Було б цікаво подивитися, якби дівчат запросили до села на безкоштовну акцію. Видали їм би граблі, лопати, попросили повичищати свинарники, доїти рогату худобу, сапати буряки. Навіть голими. От це буде шоу! А просто кричати напівголими  на вулиці, вони вже цим не шокують, особливо...

http://www.youtube.com/watch?v=Y_MZve7tuRc

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі