Ексклюзиви
понеділок, 22 липня 2024 14:59

10 порід собак, які найкраще ладнають з котами
10

Іноді дуже важко обрати собак для дому серед великої кількості порід.

Але ящо у вас є кіт і ви хотіли б мати ще собаку, то зверніть увагу на рейтинг порід, які чудово ладнають з котами. Його склав Американський кінологічний клуб, пише scotsman.

Традиційно вони можуть вважатися найлютішими ворогами, але деякі породи собак готові терпіти - або навіть активно насолоджуватися - компанією котячих друзів.

Бігль
Фото: pinterest
Папійон
Мопс
Кавалер кінг чарльз спанієль
Лабрадор ретривер

Мопс. Неймовірно люблять практично будь-кого, кого зустрічають - людини чи кота. Вони ненавидять, коли їх залишають на самоті, тому котячий товариш по іграх може бути саме тим, щоб впоратися з їх тривогою розлуки

Бігль. Вирощені для групового полювання, біглі мають природну схильність до перебування в зграї тварин. Традиційно це можуть бути інші собаки, вони з такою ж імовірністю бачать кота, як іншого члена зграї.

Коллі. Були виведені для утримання худоби, тому вони добре ладнають з іншими тваринами. Відомі своєю любов'ю до дітей, ця прихильність часто може поширюватися на котів.

Бассет-хаунд. Лояльні, терплячі та дуже терпимі до інших людей і тварин. Поєднання легкого характеру цієї породи та лінощів означає, що вони швидше притискатимуться до кішки, ніж ганятимуться за нею.

Папійон. Дорослий папійон приблизно такого ж розміру, як і кіт, що, можливо, є однією з причин їхньої природної спорідненості. Це порода, яка любить приєднуватися до ігор і не дуже хвилює, чи є їхній товариш по грі собака, людина, кіт чи тенісний м'яч.

Лабрадор ретривер. Ентузіазм і комунікабельність, лабрадор-ретривер є однією з найбільш доброзичливих порід, які ви можете зустріти. Вони можуть ганятися за незнайомим котом, але повинні стати міцними друзями з котячими, які є частиною їхньої родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обожнюють лежати на дивані і обійматись усю ніч: які породи собак є найласкавішими

Кавалер Кінг Чарльз спанієль. Ще одна порода собак, близька до розмірів кішки, кавалер-кінг-чарльз-спанієль, може міцно подружитися з котами. Вони не мають агресивної кістки в тілі, але вони безстрашні, тобто вони не зазнають знущань над своїм котом-сусідом.

Бішон фрізе. Неймовірно щасливі та енергійні собаки, які хочуть дружити з будь-ким. Єдина проблема, яка у вас може виникнути, полягає в тому, що кіт може вважати вашого цуценя надто доброзичливим, коли він хоче трохи побути наодинці.

Бульдог. Вони виглядають трохи сварливими, але бульдоги, як правило, великі м'якуші. Відомі своїм доброзичливим темпераментом, вони легко дружать з усіма тваринами, включаючи котів.

Золотистий ретривер. Те, що стосується лабрадора-ретривера, зазвичай також стосується і золотистого ретривера. Це точно так, коли мова заходить про котячих друзів: золотистий ретривер стане не менш чудовим компаньйоном для котів.

Є породи собак, які від природи схильні охороняти і захищати своїх господарів. Вони володіють ідеальним поєднанням вірності, пильності та захисних інстинктів.

Коли обираєте собаку для охорони будинку, важливо пам'ятати, що кожна собака потребує багато тренувань, незалежно від породи. Сторожовий собака без належної підготовки може стати агресивним. Також кожна собака потребує любові та ласки.

Зараз ви читаєте новину «10 порід собак, які найкраще ладнають з котами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути