понеділок, 17 грудня 2007 17:10

Жінка-вбивця 10 людей невтішна через смерть морської свинки

Британська серійна вбивця Розмарі Вест, 53 років, відбуває довічне покарання за вбивство десятьох людей, зокрема доньки. Нещодавно у неї померла улюблена гвінейська морська свинка Марлі. Жінка вимагає від дирекції тюрми знайти та покарати винних.

Вест переконана, що улюбленицю отруїли в"язні, з якими жінка має погані стосунки.

— Вона хоче, щоб ми провели розтин тварини. Із міністерства юстиції поки що нічого не повідомляли. Однак якщо вони дадуть згоду, це буде безпрецедентний випадок, — кажуть у тюрмі.

В"язням тюрми суворого режиму в Ешфорді, де Вест відбуває десять пожиттєвих покарань, дозволяють заводити домашніх тварин. Із кроликами інших злочинців Марлі жила в окремому приміщенні, де їх можна провідувати. Власниця свинки невтішна відтоді, як знайшла її мертвою.

Розмарі Вест перебуває за ґратами з 1995 року. Працює в тюремній пральні. Два роки тому її за відмінну поведінку перевели до привілейованої камери. Жінка отримала ключі від неї, а також право дивитися телевізор та фільми на DVD. Тоді ж вона завела морську свинку.

— Марлі було два роки. Для гвінейських свинок це час розквіту. Тварина почувалася добре, була повністю здоровою, — розповідає один із в"язнів. — Ми здивувалися, коли побачили, як Вест побивається за нею. Особливо коли думаєш про те, скількох людей вона вбила.

Зараз ви читаєте новину «Жінка-вбивця 10 людей невтішна через смерть морської свинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути