четвер, 05 серпня 2021 00:00

Замість в'язня-втікача арештували перехожого

Двох поліцейських у Південно-­Африканській Республіці заарештували за викрадення чоловіка в магазині. Його посадили в тюрму замість в'язня-втікача.

Правоохоронці увірвалися до магазину в Кейптауні. Затримали там чоловіка. Звинуватили у зломі та крадіжці. Посадили до камери в дільниці. Пояснення, що вийшов купити продуктів, ігнорували. Чоловік провів ніч за ґратами, доки вранці не приїхав детектив.

— Він вислухав мого клієнта й передивився матеріали справи, — каже адвокат Зеон Лівс. — Зрозумів, що його затримали замість в'язня, який утік. Вони навіть зовні не схожі. Хіба що приблизно того самого віку. Поліцейські сподівалися, що слова підозрюваного ніхто не слухатиме. Вони були готові засудити невинну людину.

Першого підозрюваного затримали за проникнення в будинок і крадіжку. Він був поранений. Привезли в лікарню. Правоохоронець біля палати відволікся. Злочинець утік. Два старші офіцери вирішили, що мають прибути з підо­зрюваним, адже поліцейський відділок знає про затримання. Тому арештували випадкового чоловіка. Нікому не повідомили, що сталося. Їх звинуватили у викраденні, заваді правосуддю та шахрайстві. Утікача не знайшли.

Зараз ви читаєте новину «Замість в'язня-втікача арештували перехожого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути