неділя, 04 березня 2007 16:16

Вбитих у Таїланді російських туристок поховали поруч

Автор: фото: REUTERS
  Таїландські правоохоронці оглядають тіла російських туристок 30-річної Тетяни Цимфер і 25-річної Любові Свиркової. Обох жінок застрелили на пляжі курорту Патайя
Таїландські правоохоронці оглядають тіла російських туристок 30-річної Тетяни Цимфер і 25-річної Любові Свиркової. Обох жінок застрелили на пляжі курорту Патайя

Поліція Таїланду затримала чоловіка, який імовірно 24 лютого на курорті Патайя в Таїланді застрелив двох громадянок Російської Федерації — 30-річну Тетяну Цимфер і Любов Свиркову, 25 років. У злочині підозрюють 24-річного місцевого жителя на ім"я Анучіт Ламлерт.

Жительки російського міста Кемерово Цимфер і Свиркова приїхали на відпочинок 16 лютого. За дев"ять днів близько п"ятої ранку їх знайшли мертвими на пляжі.

На записі камери спостереження видно, як високий чоловік зупинив мотоцикл біля доріжки до пляжу, підбіг до туристок, вистрілив у них із пістолета та зник із місця злочину.

Після тривалого допиту Анучіт Ламлерт зізнався у вбивстві. Пояснив, що хотів пограбувати жінок. Ті здійняли крик, чоловік запанікував і застрелив їх. Проте біля мертвих жінок залишилися всі їхні речі — убивця не взяв нічого.

Тому поліцейські розглядають ще одну версію — замовлення. За даними місцевої преси, туристок наказала вбити дружина власника одного з таїландських курортів. Жінка боялася, що чоловік — виходець із Росії — покине її заради Любові Свиркової.

Обох жінок минулої п"ятниці поховали у рідному місті Кемерово. Вони познайомилися по приїзді на курорт і так здружилися, що жили в одному готельному номері. У Тетяни та Любові виявилося багато спільного — обидві працювали в галузі мобільного зв"язку, були розлучені. На прохання батьків їх поховали поряд.

Убивство жінок не вплинуло на потік російських туристів до Таїланду, повідомив Денис Лазарєв, прес-секретар компанії "Ростуризм".

— Ми раді, що не почалася паніка, — додав він.

Зараз ви читаєте новину «Вбитих у Таїланді російських туристок поховали поруч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути