понеділок, 17 грудня 2007 17:17

В індійського дідуся вкрали священну ногу

80-річний індієць Янаді Кондаях живе в селищі поблизу міста Терупаті у штаті Андхра Прадеш. Місцеві жителі та мешканці навколишніх поселень вважають його святим. Вони вірять, що можуть позбутися фізичних хвороб та психічних розладів, доторкнувшись до його правої ноги.

Минулого вівторка до нього прийшли двоє чоловіків, які нібито хотіли віддячити за допомогу. Вони запросили старого випити разом. Місцевий інспектор поліції розповідає, що Кондаях має слабкість до алкоголю, тому пішов із гостями.

Його відвели до бару на безлюдній околиці поселення. Святого напоїли лікером і почекали, поки той сп"яніє. Після цього зловмисники відрізали його чудодійну ногу на рівні коліна. Ампутацію провели гострим мисливським ножем. Свою жертву покинули стікати кров"ю.

Уже непритомного Янаді Кондаяха знайшли місцеві жителі. Вони викликали поліцейських, які відвезли потерпілого до шпиталю в Терупаті. Тепер чоловік проходить курс реабілітації. Кондаях не розуміє, чому з ним так учинили. Адже він завжди був добрим до людей і допомагав кожному, хто до нього звертався.

Поліцейські розшукують двох зловмисників. Кажуть, що на старого напали, бо хтось планує отримати вигоду за його чудодійну ногу. Інша версія — помста через невиправдані сподівання на порятунок.

Зараз ви читаєте новину «В індійського дідуся вкрали священну ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути