вівторок, 23 травня 2017 05:45

В антикорупційного чиновника знайшли бункер із грішми

У старшого слідчого антикорупційного агентства Таджикистану Фірдавса Нієзбадалова виявили бункер із грішми, автомобілями та коштовностями.

Схованку знайшли в будинку його батьків. Вхід до неї був непомітний. Із бункера вилучили кілька мішків із доларами, золотом і коштовностями. Також — шість джипів.

Мати Нієзбадалова чинила шалений опір слідчим. Погрожувала самоспаленням. Стверджувала, цінності не належать синові. Мовляв, це власність батьків. Потім говорила, що частину їм підкинули.

— Правоохоронці питали, як на зарплату державного нотаріуса зібрала стільки, — розповідають очевидці. — Вона кричала і плакала. Тому працівники органів безпеки припинили підрахунок коштів. У присутності свідків усі гроші та коштовності покидали в мішки. Поставили на них печатки.

Нієзбадалов є зятем колишнього сек­ретаря Ради національної безпеки Таджикистану. Його батько — екс-заступник прокурора Согдійської області. Батьківський маєток має шість ­окремих будинків із камерами відео­спостереження та підземними гаражами.

Брата Нієзбадалова, слідчого прокуратури, теж спіймали на корупції. Під час обшуку в нього вилучили велику суму готівки. Стверджував, гроші належать братові.

Зараз ви читаєте новину «В антикорупційного чиновника знайшли бункер із грішми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути