четвер, 18 червня 2020 00:40

Священник одружився з молодшим на 54 роки чоловіком

Автор: DAILYMAIL.CO.UK
  Філіп Клементс і Флорін Марін обнімаються після одруження в графстві Кент
Філіп Клементс і Флорін Марін обнімаються після одруження в графстві Кент

Родичі померлого британського священника 81-річного Філіпа Клементса вимагають у його чоловіка 27-річного Флоріна Маріна відмовитися від спадку. Побралися п'ять років тому. Флорін приїхав у Британію з Румунії.

— Минулого тижня серед ночі мені подзвонив чоловік. Із сильним акцентом запитав, чи я брат Філіпа, — розповідає Тоні Клементс, 71 рік. — Сказав, що брат помер у лікарні пів години тому. Ми знали, що в нього зі здоров'ям не все гаразд, але новина мене шокувала. Думаю, його смерть прискорив цей мисливець за грішми. Яка може бути любов між чоловіками з 54-річною різницею у віці? Через нього Філіп переїхав до Бухареста. Там не мав доступу до ліків від серця, які йому приписали тут. Помер на самоті далеко від родини. Флорін розповідає, що він плакав два дні після смерті Філіпа. Але коли дзвонив мені, в його голосі не було жалю. Брат відійшов за 40 хвилин до дзвінка.

Чоловіки познайомилися, коли Філіп був священником і шкільним капеланом на пенсії. Жив у селі в Кенті. Казав, що після смерті матері йому було самотньо. Тому зареєструвався на сайті знайомств. Флорін хотів стати моделлю. Працював кухарем у пабі. Невдовзі після знайомства переїхав до Філіпа. Друзі й родичі вмовляли священника не одружуватися з хлопцем.

— Філіп не жалів на нього грошей, — про­довжує Тоні. — Купував дизайнерський одяг, оплачував відпочинок і перельоти. Разом зі спадком він коштував нашій родині пів мільйона. Але мені не шкода грошей. Краще б Філіп ще пожив. З другого боку, я все життя працював водієм у поштовій службі. Пенсія невелика. Маємо ще двох братів. Спадок Філіпа нам би не завадив.

Філіп не зізнавався у своїй сексуальній орієнтації, доки не вийшов на пенсію. За рік після зустрічі з Флоріном чоловік збанкрутував. Банк розпочав розслідування, чи справді це він витрачав великі суми у магазинах одягу й салонах краси. Клементси просили анулювати шлюб і заборонити Філіпу користуватися банківським рахунком. Суд відмовив, бо священник усвідомлював свої дії. Щоб виплатити борги, йому довелося продати будинок. Пара переїхала до Румунії. У Бухаресті купили трикімнатну квартиру. Торік посварилися. Флорін ходив у нічні клуби сам, часто не ночував удома. Філіп повернувся до Британії. Жив у друга. Але в березні знову поїхав до чоловіка.

— Родина ображається, що Філіп помер сам, але через карантин мене не пускали до нього в палату, — говорить Флорін. — Я здав усі аналізи, проте мені заборонили заходити. Передавав записки зі словами любові. Так, між нами не все було безхмарно. Але це стосунки. Буває у всіх. Щодо спадку, то помер мій законний чоловік. Я маю на нього право. Він невеликий. Навіть не мільйон фунтів.

Флорін сказав брату Філіпа, що той заповів йому дві сімейні фотографії. Молодому чоловікові дісталися страхові виплати — 100 тис. фунтів (3,3 млн грн. — ГПУ), квартира вартістю 150 тис. фунтів і пожиттєва пенсія 2 тис. фунтів щомісяця.

Зараз ви читаєте новину «Священник одружився з молодшим на 54 роки чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути