понеділок, 19 листопада 2007 17:24

Священик навчив правильно бити жінок

Минулого тижня мусульманський священик із Саудівської Аравії Мухаммед Аль-Аріфі у відеозверненні до народу розповів, як і за що слід бити дружин.

— Справжній чоловік б"є жінку так, аби не залишилося слідів, — говорить Аль-Аріфі. — Іслам забороняє бити жінку по обличчю. Із нею не можна поводитися, як із твариною. Тому удари мають бути м"якими.

Чоловік має попередити жінку, що він сердитий, стільки разів, скільки вважає за потрібне. Якщо це не допомагає, слід не розмовляти з нею й не спати в одному ліжку. Якщо й це не допоможе  — треба бити.

Аль-Аріфі дістав перед телекамерами зубну щітку і рекомендував чоловікам використовувати саме її. У жодному разі не можна застосовувати пляшку з водою, капці, тарілку чи ніж. Священик радить бити жінку обережно. Бо головне не в тому, щоб завдати їй болю.

— Коли б"єш тварину, робиш їй боляче, хочеш, щоб вона тебе слухалася. Бо ж верблюд не зрозуміє, якщо його попросити. Він не розумітиме команд доти, доки його не вдариш. Осел взагалі нічого не розуміє, якщо його не бити. Але на жінку, чоловіка, дитину більше впливають емоції, — пояснює імам.

Аль-Аріфі не подобається, що більшість чоловіків починають бити дружин у пориві гніву, ніби вони лупцюють стіну — обома руками, іноді ногами.

— Брате мій, ти б"єш людську істоту. Це заборонено. Так робити не можна, — завершив свій виступ священик.

Аль-Аріфі відомий оригінальними міркуваннями. Торік він критикував західні асоціації гомосексуалістів. Стверджував, що через них жінкам на Заході доводиться спати з собаками, а 54% датчанок не знають, хто батько їхніх дітей. 2002 року він заявив, що мусульмани заволодіють Ватиканом, будуть правити Римом і запровадять іслам.

В останньому звіті організації "Жінки проти домашнього насильства" Саудівська Аравія посіла десяте місце за кількістю побитих та зґвалтованих жінок. США в цьому списку посіли 11-те місце.

Зараз ви читаєте новину «Священик навчив правильно бити жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути